Beredskapsprisen-Bamble-201
Beredskapsprisen-Bamble-201

Beredskapsprisen til Bamble

Hvert år deler DSB ut samfunnssikkerhets- og beredskapsprisen til en av landets kommuner. Prisen for 2010 er den tolvte i rekken, og tildeles Bamble kommune.

Publisert

Samfunnssikkerhets- og beredskapsprisen for 2010 ble overrakt av avdelingsdirektør Tor Suhrke fra DSB (t.h.). Tor Tollefsen mottok og takket for prisen på vegne av Bamble kommune. ((Foto: Robert Lien Pettersen )

I begrunnelsen heter det at Bamble kommune har utmerket seg på mange områder med tanke på beredskapsarbeidet, som er solid forankret i ledelsen – både politisk og administrativt. Kommunen har etablert et formelt beredskapsråd med politisk og administrativ representasjon, i tillegg til de naturlige eksterne medlemmene.

Kommunen har også hatt gode resultater ved Fylkesmannens tilsynsbesøk og har vist evne og vilje til å gripe fatt i de innspill til forbedringer som er gitt, ifølge DSB. I tillegg har kommunen vært god til å synliggjøre beredskapsarbeidet for kommunens innbyggere via internett og i form av en egen beredskapsbrosjyre i samarbeid med industrien.

Prisen ble delt ut på møtet til katastrofeberedskapsrådet i Grenland på Herøya 29. november.

Den ble overrakt av avdelingsdirektør Tor Suhrke fra DSB. Tor Tollefsen mottok og takket for prisen på vegne av Bamble kommune.

"
Powered by Labrador CMS