Lipp2
Lipp2

Lippestad til ny sjefsjobb

Leif Lippestad blir ny administrerende direktør i Coromatic. I vår forlot han TrioVing etter å ha ledet dem gjennom store endringer de siste fem årene.

Publisert

Leif LIppestad som forlot TrioVing i vår, begynner 1. september som administrerende direktør i Coromatic. (Foto: Even Rise)

Leif Lippestad har vært hemmelighetsfull rundt sin nye jobb helt siden nyheten om avgangen i TrioVing ble kjent tidlig i juni. Da han kom til TrioVing hadde han med seg ballast fra ledende stillinger i både Konica Minolta, G4S, Stepstone og Danka.

Når det nå avsløres at Coromatic blir hans nye arbeidsgiver, ligger det i kortene at Lippestad skal bidra med offensiv satsning både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

I løpet av Lippestads periode som administrerende direktør steg den årlige omsetningen med mer enn 100 millioner kroner, og TrioVing omsatte i 2014 for 544 millioner kroner.

Lippestad erstatter Morten Christiansen som fortsetter i ny rolle som viseadministrerende direktør i Coromatic.

Ifølge en pressemelding Coromatic AS sendte ut i ettermiddag, har selskapet vært igjennom en meget vellykket fusjonsprosess med selskapene Metric AS, DCM AS og Reservekraft AS.

Coromatic AS fremstår ifølge eget utsagn som et meget sterkt selskap i Norge hva gjelder prosjektering, etablering og drift av sikre kraft- og kommunikasjonsløsninger. Resultatene så langt viser en solid vekst både i omsetning og resultat.

– Coromatic AS virker som en meget veldrevet bedrift med mange muligheter. Jeg ser frem til å bidra til videreutvikling i et spennende og voksende marked, sier Leif Lippestad.

– Coromatic AS og Coromatic group har hatt en enorm utvikling så langt. I tiden fremover er det mange muligheter å bygge videre på i et utrolig spennende marked, sier konserndirektør Anders Tollsten i Coromatic group.

– Det har vært en fantastisk reise både for meg personlig og for selskapet. Jeg har vært så heldig å få lede datasenterdelen i Norge siden starten i 2001. Videre har jeg hatt en viktig rolle i utviklingen av mange små selskap til et samlet stort selskap. Coromatic AS er er blitt moderne og robust, og setter stadig større preg i det norske markedet. For å løfte Coromatic ytterligere er det derfor en glede for meg og overlate roret til en meget erfaren og dyktig mann - Leif Lippestad. Jeg ser frem til et meget konstruktivt og godt samarbeid med Leif Lippestad fremover for å sikre trygge arbeidsplasser og fornøyde kunder, sier Morten Christiansen.

I en pressemelding presenterer Coromatic seg slik:

Coromatic er ledende leverandør av løsninger for virksomhetskritisk infrastruktur i Norden. Coromatic sørger for at virksomheten fungerer uten avbrudd gjennom å ta ansvar for sikker datakommunikasjon og strømforsyning. Tilbudet inkluderer alt fra rådgivning og design til integrasjon, drift og service av virksomhetskritisk infrastruktur. Kunder er blant annet datasenteroperatører, sykehus, industri, offentlige myndigheter og hovedkontor. Coromatic Group har over 500 ansatte i Norden, og har levert løsninger til over 40 land. Selskapet eies av EQT og medarbeidere.I Norge består Coromatic AS av 75 ansatte lokalisert på våre avdelinger i Kolbotn, Oslo, Gjerdrum, Bergen og Trondheim.

Powered by Labrador CMS