IMG_8286
IMG_8286

Satser i Danmark

Safe4 Security Group etablerer datterselskap i Danmark med hovedkontor i Ballerup.

Publisert

Administrerende direktør Bjørge Kraft (arkivfoto: Even Rise)

Selskapet har fra før partneravtaler både i Sverige og Danmark.

– Forretningsmodellen vi har utviklet i Norge og vår teknologitilnærming, anses å være like aktuell i ethvert land som leverer sikkerhet. Vårt mål er å dekke Norden. Vi er nå i ferd med å få vår danske salgsorganisasjon på plass, sier administrerende direktør Bjørge Kraft.

Jens Brandt er ansatt som øverste sjef i det danske datterselskapet. Han har mer enn 30 års erfaring i bransjen, sist som administrerende direktør i Danvagt A/S

– Danmark ligner på mange områder Norge, og flere av våre unike produkter vil på samme måte som i Norge kunne markedsføres og selges i Danmark. Mikael Lippert er ansatt som salgssjef i Danmark. Han har ut over sin fortid i forsikringsbransjen også flere år i sikkerhetsbransjen, blant annet som privatkundeansvarlig i Dansikring Direct (Verisure), sier Brandt.

Datterselskapet i Danmark bygges opp etter samme lest som Safe4 i Norge med et landsdekkende partnerapparat bestående av installasjons- og rykkpartnere.

– Vårt største fortrinn utover de nye teknologiske løsningene, er naturligvis det nettverket av kompetente mennesker som bygges opp og den supporten vi kan gi våre leverandører og kunder, sier Brandt.

Powered by Labrador CMS