IMG_2639
IMG_2639

- Må satses mer på Arbeidstilsynet

Erna Hagensen er opptatt av at det nå tas et nødvendig tak for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten. Det mener hun at dagens forslag til statsbudsjett ikke tar tilstrekkelig høyde for.

Publisert

Leder Erna Hagensen i Arbeidsmandsforbundet mener statsbudsjett-forslaget som ble lagt frem i dag vier for lite oppmerksomhet på arbeidslivskriminalitet (Arkivfoto Even Rise).

Noe av innholdet i regjeringens forslag til statsbudsjett som ble lagt frem i dag, er å øke innsatsen mot arbeidslivskriminaliteten med 10 millioner kroner.

– For lite, sier leder Erna Hagensen i Arbeidsmandsforbundet.

Til Fri Fagbevegelse legger hun ikke skjul på at hun generelt hadde håpet på mer midler til Arbeidstilsynet, og mer midler for å bekjempe arbeidslivskriminaliteten.

– Vi må ta et ordentlig tak nå for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten. Vi vet at mange av bedriftene som driver med dette også kan være involvert i andre typer kriminalitet, som menneskehandel, prostitusjon, narkotika og hvitvasking av penger. Derfor er det viktig at vi får muskler nok til å rydde opp i dette, understreker hun overfor LO-publikasjonen.

Her kan du lese mer hos Fri Fagbevegelse om hva Erna Hagensen og Arbeidsmandsforbundet mener om statsbudsjettet.

"
Powered by Labrador CMS