Country manager Kjell Frode Vik ser frem til at Avarn Security blir et innarbeidet navn i Norge. Mandag forsvant Nokas-navnet, med unntak av i kontanthåndteringen som fortsetter under det gamle merkevarenavnet.

Avarn Security erstatter Nokas-navnet:
– Tar vare på identiteten og verdiene vi står for

Mandag ble Nokas-navnet historie. Nå er det Avarn Security AS som gjelder. Selskapet planlegger å bruke ett år på omprofileringen av uniformer og biler for sine 5.000 norske ansatte.

Publisert

Navnebyttet innebærer en omfattende omprofilering. Avarn Security-logoen vil etter hvert bli synlig på bygninger, kjøretøy, uniformer, oblater, trykksaker og annet materiell.

Avarn Security-uniformer skal i tiden fremover erstatte de gamle Nokas-uniformene.

– For å nå våre miljø- og bærekraftambisjoner er det viktig med optimal gjenbruk og utnyttelse av eksisterende materiell. Derfor vil kundene fortsatt kunne se Nokas-logoen en tid fremover, sier country manager Kjell Frode Vik.

Omprofileringen vil vare frem til sommeren neste år. Å bytte ut skilt og oblater hos flere enn 40.000 kunder vil ta flere år.

– Vi skal ta vare på vår identitet og verdiene vi står for, men samtidig benytte oss av alle mulighetene som et nytt merkevarenavn gir, sier Vik.

Sammen med blant andre kommunikasjonsdirektør Ådne Mauritzen, har Vik turnert rundt i Norge for å informere og motivere til videre giv.

Her kan du lese hva Aktuell Sikkerhet skrev da det ble kjent at Nokas skulle skifte navn og flytte hovedkontoret sitt fra Tønsberg til Oslo.

Avarn Security ledes av Vidar Berg og har 16.000 ansatte. 5.000 av dem er, som nevnt, i Norge.

Kontanthåndteringsvirksomheten vil fortsette under Nokas-navnet slik som i dag. Dette forretningsområdet jobbes det med å få solgt.

I papirutgaven av Aktuell Sikkerhet som kommer til uka, kan du lese mer om det nye navnet og hvordan Kjell Frode Vik skal klare å levere et 2020-overskudd som lovet eierne – på tross av utfordringene som korona-situasjonen har gitt.

Powered by Labrador CMS