Harald Rønning Safetel 4

Safetel inngår avtale med G4S

G4S i Danmark og Safetel har inngått avtale om etablering av Safetels tjeneste som del av G4S' alarmoverføringstjenester.

Publisert

Avtalen omfatter i første omgang G4S i Danmark, men åpner også for tilsvarende samarbeid i andre land der G4S er representert.

Samarbeidet har betydelig verdi for Safetel

- Avtalen har betydelig verdi for Safetel. Bare i 2007 forventes omsetning på nærmere 10 millioner NOK, og det er forventet ytterligere økning i 2008. Den er også et gjennombrudd for Safetels teknologi utenfor Norge, sier Harald Rønning, adm. direktør i Safetel. Avtalen markerer at Safetel nå er etablert i sitt hjemmemarked, og at selskapet nå tar de første skrittene ut i stort globalt sikkerhetsmarked, tilføyer Rønning.

Gir sikker mobilbasert alarmoverføring for alle danske kunder

Avtalen gir G4S mulighet til å erstatte eldre fastnettbasert alarmoverføring med sikker mobilbasert alarmoverføring for alle danske kunder. Dette gir et løft både sikkerhetsmessig, kommersielt og fordi ip-telefoni er i ferd med å erstatte tradisjonell telefoni i Danmark.

G4S vil markedsføre egen alarmoverføringstjeneste basert på Safetel

G4S har en markedsandel i Danmark på godt over 50 prosent, og ca 80 000 kunder med overføring til G4S alarmstasjon. Selskapets målsetting er å markedsføre egen alarmoverføringstjeneste, som nå er basert på Safetel-produkter, til gamle og nye kunder.

50 000 alarmsendere for mobilnettet

Safetel er et ti år gammelt norskeid selskap med 25 ansatte og en omsetning i 2006 på ca. 32 millioner NOK. Selskapet har solgt ca. 50 000 alarmsendere, som muliggjør alarmoverføring i mobilnettet i forskjellige europeiske markeder.

15 000 abonnenter i Norge

Utviklingen ble påbegynt i 2000, ble lansert i 2003 og har til nå fått 15 000 abonnenter i Norge. Her i landet er blant annet store banker, kommuner og butikkjeder abonnenter, sier Andreas Andersen, salgs- og markedsdirektør i Safetel i en pressemelding fra selskapet.

Powered by Labrador CMS