Sivil-butikkvekter-Skan-kon

Bygger nasjonal leverandør i svinnforebygging

Skan-kontroll og Vakt Service bygger nasjonal leverandør for svinnforebyggende arbeid.

Publisert

Vakt Service kjøper 34 prosent av aksjene i Skan-kontroll, som det neste året vil overta ca. ni millioner i svinnportefølje fra Vakt Service.

Landets største

Skan-kontroll vil etter dette bli landets største selskap innenfor svinnforbyggende arbeid med nasjonal dekning. Eksternt og internt svinn er et stadig økende problem for detaljhandelen og markedet for forebyggende arbeid er økende.

Fortsetter under egen profil

Skan-kontroll skal fortsette under egen profil, men være en del av Vakt Service Gruppen.

Konsernsjef Heine Wang i Vakt Service er meget fornøyd med å få mulighet til å levere Skan-kontrolls kompetanse og tjenester til dette markedet. Skan-kontroll er landets beste innenfor dette området, og vil være et viktig supplement til Vakt Service'totalleveranse på sikkerhet, ifølge Wang.

Nye løsninger

Styreleder Gunnar Larssen i Skan-kontroll sier at avtalen med Vakt Service vil bidra til en raskere vekst gjennom deres geografiske kapasitet og portefølje. Skan-Kontroll vil sammen med Vakt Service' organisasjon utvikle nye gode løsninger for felles kunder. Larsen er også fornøyd med å få Vakt Service på eiersiden, heter det i en felles pressemelding fra de to selskapene.

Powered by Labrador CMS