Checkpoint Systems kjøper Alpha

Checkpoint Systems kjøper Alpha

Checkpoint Systems, Inc., produsent og markedsfører innenfor identifikasjon, sporing, sikkerhet og utstillingsløsninger for detaljhandelen og leverandører, har kjøpt Alpha Security Products.

Publisert

Oppkjøpet er verdt 150 millioner dollar, der de siste 8 millioner dollar utbetales dersom visse finansielle resultater oppnås. Kjøpet er forventet å øke resultatet pr. aksje med flere cents for Checkpoint i 2008.

Beskytter høyrisikovarer

Alphas har sikkerhetsløsninger designet for å beskytte høyrisikovarer som ofte blir stjålet i åpne butikkutstillinger. Disse varene er særlig sårbare for det økende problemet med organiserte butikktyverier, noe som beregnes å koste varehandelsindustrien i USA mellom 30 og 37 milliarder dollar pr. år.

Passer sammen med kildemerkingsprogram

Produktporteføljen passer ifølge beslutningstakerne bak avtalen godt med Checkpoints kildemerkingsprogram. Mens kildemerkingsprogrammet er ment for varer med høyt omsetningsvolum som har medium til høy svinnrisiko, er Alphas portefølje rettet mot de mest kritiske tyveriobjektene. Sammen vil kildemerking og sikker vareutstilling resultere i en komplett løsning for varebeskyttelse i detaljhandelen. I kombinasjon med Checkpoints ekspertise på EAS (Electronic Article Surveilance - Elektronisk Varesikring), tilbyr selskapet nå den mest omfattende løsning i svinnhåndtering som er tilgjengelig for varehandelen globalt, heter det i en pressemelding fra Checkpoint Systems.

Powered by Labrador CMS