Flammer cb848956

Klart for sikkerhets­seminar

Den 4. og 5. desember øns­ker Nærings­livets sik­ker­hets­or­ga­ni­sa­sjon del­ta­ke­re, ut­stil­le­re og fore­lesere vel­kom­men til to fag­fylte dager på Rica Park Hotel i Sande­fjord. Årets fag­se­mi­nar har fått tittelen "Beredskap for neste nød­situasjon".

Publisert

Se­mi­na­ret åp­nes av tid­li­ge­re stats­mi­nis­ter og le­der av Sår­bar­hets­ut­val­get, Kåre Wil­loch. Der­et­ter kom­mer god­bi­te­ne på lø­pen­de bånd:

Blant an­net vil du få høre om "Den rik­ti­ge av­gjø­rel­sen - Når se­kun­de­ne tel­ler" ved Tom Hen­ning Øv­re­bø, fot­ball­dom­mer og psy­ko­log, og SINTEFs Anna Konda pro­sjekt.

Anna Konda er ver­dens stør­ste og ster­kes­te slange­robot og den før­s­te vann­hydrauliske slange­roboten som noen­sinne er laget.

Bredt program

NSO disker ellers opp med et koldt­bord av fore­drag for alle som er in­ter­es­sert i bered­skap, in­du­stri­vern, risiko­hånd­te­ring og sik­ker­het ge­ne­relt:

Fore­dra­ge­ne om­fat­ter blant an­net sam­ar­bei­det mel­lom in­du­stri­ver­net og det offent­li­ge un­der flom­men på Kongs­berg i som­mer, ut­blås­nin­gen på Snor­re A, indu­stri­spio­na­sje, sik­ker­het i vann­for­sy­nin­gen, foredrag om før­s­te­hjelp og motivasjon, om in­du­stri­vernets nyt­te av det nye nød­net­tet, hvor­dan du inn­fø­rer ri­si­ko- og kri­se­hånd­te­ring i be­drif­ten, sam­ar­beid på ska­de­sted, id-ty­ve­ri­er, rest­ver­di­red­ning, or­ga­ni­se­ring av be­red­skap.

Påmelding og mer info: Velkommen til NSO fagseminar 2007 (NSO)

"
Powered by Labrador CMS