Utro tjener cb956418

NSR med seminar om utro tjenere og ansettelser

En under­søkelse gjen­nom­ført av Nærings­livets Sikker­hets­råd viser at 8 % av norske virk­som­heter måtte si opp med­ar­bei­dere på grunn av straff­bare for­hold i 2006. NSR avholder seminar 19. og 22. november.

Publisert

Den sam­me un­der­sø­kel­sen vi­ser at 68 % av nor­ske virk­som­he­ter ikke kon­trol­le­rer om vit­ne­mål er ekte, i for­bin­delse med an­set­tel­ser.

Den men­nes­ke­li­ge res­surs er det sva­kes­te led­det i sikkerhetskjeden. In­ves­te­ring i per­so­nell er der­for noe av det vik­tig­ste og mest kost­nads­kre­ven­de du kan gjøre for å bedre sik­ker­he­ten.

Nærings­livets Sikker­hets­råd mener personell­sikker­heten for­tje­ner en stør­re opp­merk­som­het i dagens sikker­hets­verden og in­vi­te­rer nå til dag­seminar om temaet.

Se­mi­na­ret, som har fått tit­te­len Fra rekruttering til oppsigelse - utfordringer i ansettelsesforhold, tar for seg for seg hele an­set­tel­ses­pro­ses­sen og dens fire fa­ser: re­krut­te­rings­fasen, an­set­tel­ses­fasen, drifts- og in­te­gra­sjons­fasen, samt opp­sigelses / ned­bemannings­fasen.

Se­mi­na­ret er spe­si­al­de­sig­net for to mål­grup­per: Kon­sern og stør­re virk­som­he­ter, samt små- og mel­lom­sto­re be­drif­ter. NSR har er­fart at stør­rel­sen på virk­som­he­ten har mye å si for sik­ker­hets­be­ho­ve­ne, og har der­for la­get to skred­der­syd­de se­mi­nar­pro­gram­mer for hver mål­grup­pe.

Se­mi­na­ret for sto­re virk­som­he­ter hol­des man­dag 19. no­vem­ber, mens se­mi­na­ret for SMB-er hol­des tors­dag 22. no­vem­ber. Sted: NHOs kon­fe­ran­se­senter, Essendrops­gate 3 på Ma­jor­stu­en i Oslo.

Program og påmelding finner du på NSRs nettsider

"
Powered by Labrador CMS