WinService

Nytt serviceselskap for bankautomater og butikksystemer

Problemfri drift av bankautomater er målet når Wincor Nixdorf og Vakt Service nå etablerer et felles selskap, WinService AS. Alt ved etableringen er det nye selskapet landsdekkende.

Publisert

Det nye selskapet er landsdekkende med 25 avdelingskonterer og hovedkontor i Oslo. Selskapets oppgave blir i første rekke å utføre service og vedlikehold til forskjellige typer bank- og butikksystemer, heter det i en pressemelding fra Vakt Service.

Sikkerhetsprofil

WinService vil ha en klar sikkerhetsprofil med uniformerte og sertifiserte teknikere. Egne profilerte servicebiler vil gjøre selskapet lett synlig. Selskapet vil allerede fra oppstart ha en serviceportefølje på 45 millioner kroner. Wincor Nixdorf og Vakt Service vil eie 50 prosent hver av det nye selskapet. Iris Holmenes som kommer fra Fujitsu Siemens IT Service, er ansatt som daglig leder. Både eiere og ledelse forventer en betydelig vekst de neste årene.- Vi ser det som spennende å jobbe sammen med et stort norsk sikkerhetskonsern. Tjenester knyttet til drift og vedlikehold er et hovedfokus i Wincor Nixdorf, og etableringen av WinService styrker våre ambisjoner om å vokse i det norske markedet, sier Jan Lindquist, administrerende direktør i Wincor Nixdorf.

Et samarbeid mellom it og service

Konsernsjef Heine Wang i Vakt Service ser frem til et samarbeid med et internasjonalt selskap med spennende produkter og stor kompetanse. - Dette er et samarbeid mellom it og servicebransjen, sier Wang, og legger til at WinService både vil dekke kundenes behov bedre og samtidig være en mulighet til å utvikle nye forretningsideer.(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS