Motorsykkel_cb605253

Sikkerhetsselskap trener MC-kriminelle

MC-klubben Outlaws har paramilitær treningsleir ved klubblokalet sitt på Øvre Romerike. Der trenes unge rekrutter med militær disiplin av et privat sikkerhetsselskap.

Publisert

Et la­ger­lo­ka­le ved Gar­der­mo­en er i lø­pet av de sis­te må­ne­de­ne blitt ho­ved­ba­se for Out­laws, en av de mest ak­ti­ve kri­mi­nel­le MC-klub­be­ne i Nor­ge. Om nat­ten blir grus­ta­ket ved klubb­hu­set om­dan­net til et tre­nings­felt.

En grup­pe som kal­ler seg «Black and white crew» er nå fil­met med skjult ka­me­ra. Grup­pen be­står av om lag 20 unge menn fra Øvre Ro­me­ri­ke som støt­ter MC-klub­ben. Le­de­ren av det pri­va­te sik­ker­hets­sel­ska­pet har selv lang farts­tid fra mi­li­tæ­ret.

MC-mil­jø­ene vok­ser

Po­li­ti­et har de siste årene brukt store res­sur­ser for å knek­ke de har­de rans­mil­jø­ene og a- og b-gjen­gen. Imens har MC-mil­jø­ene blomst­ret.

Kri­mi­nel­le i sik­ker­hets­bran­sjen

Iføl­ge en hem­me­lig­stemp­let po­li­ti­rap­port skal fle­re av de spe­sia­li­ser­te sik­ker­hets­sel­ska­pe­ne i Nor­ge dri­ves av kri­mi­nel­le.

Po­li­ti­di­rek­tør Ingellin Killengren ble sjok­kert da hun ny­lig fikk lese rap­por­ten om sik­ker­hets­bran­sjen i Nor­ge. Nå vil hun ha med seg alle lan­dets po­li­ti­dis­trikt for å få stop­pet dis­se sel­ska­pe­ne.

Les mer: Sikkerhetsselskap trener MC-kriminelle (TV2 Nettavisen)

"
Powered by Labrador CMS