Skjermbeskytter Targus

Stopp nysgjerrige blikk

En ny serie av skjermfiltre skal sikre din bærbare pc mot nysgjerrige blikk fra sidemannen.

Publisert

Privacy Screen er et tynt skjermfilter som sikrer at bare brukeren selv ser hva som foregår på skjermen. Skjermfilteret består av små loddrette lameller som skjuler skjermbildet for alle andre enn den som sitter direkte foran. Personer som befinner seg mer enn 45 grader til høyre eller venstre, vil derfor bare se en sort skjerm.

Praktisk sikkerhet på reisen

Dette er derfor en praktisk løsning for alle som bruker bærbar pc når de er på farten. Særlig forretningsfolk, som ofte jobber med fortrolige rapporter og regnskap. Det nye filteret gir både foretak og medarbeidere sikkerhet for at de uten risiko kan jobbe med fortrolige dokumenter utenfor kontorets fire vegger.

Monteres direkte på skjermen

Skjermfiltret veier fra 25 gram og monteres direkte på skjermen enten ved hjelp av dobbeltsidige strimler som fester filteret på skjermen, eller ved hjelp av stropper som holder filteret på plass. Det er ikke bare ubudne kikkere som filteret beskytter mot. Filteret har også antiglare, som hindrer gjenskinn og dermed gir brukeren et bedre bilde, noe som er praktisk i åpne kontorlandskap.

Fås i flere størrelser

Privacy Screens fås i mange størrelser, fra 12,1" og opp til 22" widescreen. Filteret, som også kan benyttes på stasjonære LCD-skjermer, har en veiledende utsalgspris fra 399,- for de minste. Leverandør er Targus. For ytterligere opplysninger, kontakt Robert Chaston i Targus, tlf: + 47 97 49 99 57, eller via e-post: rchaston@targus.com. Du kan også besøke nettstedet www.targus.com.

"
Powered by Labrador CMS