Proxll Sunell 1883

Proxll satser på itv

Proxll sat­ser på tv-over­vå­king. Ka­me­ra­er, DVR-løsnin­ger og mo­ni­to­rer er blant pro­duk­te­ne - alt fra enkle sy­stem­løs­nin­ger til skred­der­sydde ap­pli­ka­sjo­ner. De vil selv står for im­port av ut­valg­te pro­duk­ter til­pas­set det nor­ske mar­ke­det.

Publisert

Kamera­utvalget spen­ner fra enkle, kom­pak­te ka­me­ra­er med bra­kett og in­ne­byg­de jus­ter­ba­re ob­jek­ti­ver, til ka­me­ra­er med DPS-optikk. Ut­val­get be­står også av fas­te og be­ve­ge­li­ge domer, samt van­dal­sik­re mo­del­ler. Også i sor­ti­men­tet er ka­me­ra­hus og bra­ket­ter, både i kom­po­sitt­ma­te­ria­le og i alu­mi­ni­um.

DVR-løs­nin­ge­ne spen­ner fra den enk­les­te alt-i-ett løs­nin­gen med en 17” LCD-mo­ni­tor in­te­grert med hard­disk og inn­gan­ger for fire ka­me­ra­er, til avan­ser­te løs­nin­ger med 16-ka­nals DVR med inn­byg­get DVD-bren­ner, nett­verks­funksjonalitet og web-klient.

Et ut­valg av mo­ni­to­rer, for­trinns­vis LCD med stan­dard opp­løs­ning, er klar­gjort for full HD-kva­li­tet (1080P) og le­ve­res i stør­rel­ser fra 10” til 70”. Proxll le­ve­rer også vegg og tak-bra­ket­ter for alle typer mo­ni­to­rer.

– Vi vil være en kom­plett le­ve­ran­dør av TV-over­våkings­produkter, og sat­ser for fullt på dette om­rå­det i ti­den frem­over, sier Tom Kje­til Jahr­mann, leder for av­de­ling Sik­ker­het i Proxll AS.

Alle pro­duk­te­ne til­freds­stil­ler ISO 9001 og ISO 14001. Proxll vil for øvrig stille ut over­våkings­løs­ninger un­der årets Elia­den.

For yt­ter­li­ge­re in­for­ma­sjon, kon­takt av­de­lings­di­rek­tør Tom Kjetil Jahrmann, mobil 907 85 296.

Powered by Labrador CMS