Sikkerhet og Sårbarhet 2008

Seminaret Sikkerhet og Sårbarhet 2008

Den Nor­ske Data­for­en­ing in­vi­te­rer til en av årets stør­ste hap­pe­nings i data- og in­for­ma­sjons­sik­ker­het. Men det has­ter å melde seg på. Seminaret går av stabelen allerede 6.-7. mai i Trond­heim.

Publisert

Alle vet at pro­fe­sjo­nel­le hac­ke­re kre­ver pro­fe­sjo­nell be­hand­ling. Selv adm.dir i Nor­man får til­sendt troja­ne­re.

Dyktige foredragsholdere

Un­der det­te se­mi­na­ret, som va­rer i to da­ger, fin­nes noe for enhver smak og pro­blem­stil­ling;

Ran­di Røis­li, Chief in­for­ma­tion se­cu­ri­ty officer i Sta­toil­Hydro kom­mer for å snak­ke om sik­ker­het på tvers av fir­ma­er i off­shore­bran­sjen. Kjell Jør­gen­sen, Key Account Man­ager i Watchcom Se­cu­ri­ty Group, vil for­tel­le om det sva­kes­te punk­tet.

Ola Thu­ne, pri­vat­et­ter­fors­ker, kom­mer for å snak­ke om hva du kan gjø­re for å hind­re mis­bruk av de di­gi­ta­le spor du leg­ger igjen etter deg. Jo­stein Jen­sen fra SINTEF byr på forsk­ning om det å tet­te sik­ker­hets­hull. Bjørn Lille­eng, se­ni­or system­ut­vik­ler fra Nor­man kom­mer, og man­ge fler.

Utfordringer for sikkerhetsbransjen

Un­der seminaret får du blant an­net vite mer om:* Hitech sik­ker­hets­sy­ste­mer som bom­mer to­talt.* Hvil­ke di­gi­ta­le spor vi leg­ger igjen et­ter oss i hver­da­gen.* Pro­fe­sjo­nel­le ak­tø­rer over­tar for gut­te­roms-hac­ker­ne.* Tråd­løs tek­no­lo­gi og sik­ring av mo­bi­le en­he­ter.* Hvor­dan kan du lyk­kes som sik­ker­hets­sjef?* Øns­ker vi å ha po­li­ti­et ved e-post­kas­sa vår?* Kan sje­fen sno­ke i e-pos­ten din? * Sta­tus for trus­ler og sårbar­heter i Norge i dag.

Les mer & påmelding hos DND.

"
Powered by Labrador CMS