OSL Gardermoen

Bergensbedrift sikrer Gardermoen

Sikkerhetsselskapet Westec har fått i oppdrag å oppgradere OSL Gardermoens overliggende sikkerhetssystem. Kontrakten har en verdi på 5,5 millioner kroner, samt mulighet for utløsing av opsjoner.

Publisert

Første del av avtalen skal være gjennomført innen neste år, og dersom opsjonene tiltredes, skal dette arbeidet være ferdigstilt innen 2012. - Den nye avtalen med OSL Gardermoen er av strategisk betydning for oss og en bekreftelse av det gode samarbeidet som vi har hatt med OSL over lengre tid. Vi installerte den eksisterende totale sikkerhetsløsningen for OSL da flyplassen ble åpnet for ti år siden og har i dag etablerte rammeavtaler innenfor disse områdene. Det at vi er tildelt oppgradering av eksisterende system, understreker at vi har solide løsninger med lang levetid, sier adm. direktør Glenn Heggernes i Westec.

Integrerte sikkerhetsløsninger

Selskapet skal installere sin nye versjon av StarWatch - CV, et integrert administrasjonssystem for sikkerhet som supporterer adgangskontroll, kameraovervåking, alarmhåndtering, ID-kortproduksjon etc. Løsningene har sitt utspring fra Remsdaq Ltd. i Storbritannia, og sikkerhetssystemene er blant annet benyttet i det amerikanske forsvarets hovedbase Pentagon og større banker verden over. I Norge benyttes systemene til Westec av kunder i høysikkerhetssegmentet som Forsvaret, havner og andre med kritisk infrastruktur.- Vi leverer integrerte sikkerhetsløsninger omkring overvåking og adgangskontroll. De senere år har det vært et betydelig fokus på slike løsninger, og kontrakten med OSL Gardermoen bidrar ytterligere til å posisjonere våre løsninger i det norske markedet, sier Heggernes. Westec har hatt sin hovedbase i Bergen siden 2002.(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS