Security Essen 2008 logo

Bli med til Security Essen!

Norsk Sikkerhetsforening min­ner om på­mel­dings­fris­ten for årets messe­rei­se til Essen i Tysk­land: 15. juni. Kun få dager igjen!

Publisert

Norsk Sikker­hets­forening (NSF) har gle­den av å in­vi­te­re med­lem­mer til messe­reise til Se­cu­ri­ty Es­sen. In­for­ma­sjon, pro­gram og på­mel­ding fin­ner du hos http://www.nosif.no/.

Turen blir tra­di­sjo­nen tro en nøy­tral og uav­hen­gig rei­se der med­lem­mer selv kan be­stem­me hva de vil gjø­re ut av mes­se­be­sø­ket.

Bildet: Security trekker sikkerhets­folk som fluer, ill.foto :-)

Job­ber med om­vis­ning

NSF åp­ner for at le­ve­ran­dø­rer blant med­lem­me­ne kan til­by om­vis­ning, opp­legg på even­tu­ell egen stand og lignende som en fri­vil­lig del av tu­ren. Deltagerne vil få det­te som et til­bud som NSF vil for­mid­le til de som mel­der seg på.

NSF job­ber også med å få til et be­drifts­be­søk for å opp­le­ve, se og høre om ak­tuell og in­ter­es­sant sik­ker­het i prak­sis.

Få da­ger igjen

NSF har fått In­ter­na­sjo­na­le Mes­se­tje­nes­ter til å hjel­pe seg med rei­sen. På­mel­ding må skje in­nen 15. juni. Hvis du tren­ger noen da­ger ut over fris­ten må du ta kon­takt med Ma­rit Aadn­øy i In­ter­na­sjo­na­le Messe­rei­ser.

Se Utflukt til Essen-messen for mer info om datoer osv.

Se­cu­ri­ty Es­sen

Fra 7. til 10. ok­to­ber mø­tes sik­ker­hets­folk fra hele ver­den i Es­sen. Se­cu­ri­ty er ver­dens le­den­de mes­se for sik­ker­hets­bran­sjen og sam­ler hvert an­net år nær­me­re 40 000 fag­besøkere fra over 80 land.

Nes­ten 1030 ut­stil­le­re fra 47 land vil i år pre­sen­te­re siste nytt i alarm­sy­ste­mer, sik­ker­hets­le­del­se, og fy­sisk sik­ring, om­rå­de­sik­ring, ad­gangs­kon­troll, brann­sik­ker­het, vi­deo­over­våk­ning og da­ta­sik­ker­het.

Se http://www.security-messe.de/

"
Powered by Labrador CMS