Rolf Goplen

Fordoblet lesertall på to måneder på aktuellsikkerhet.no!

Lesertallene på nettstedet aktuellsikkerhet.no er fordoblet i løpet av to måneder, og besøkstallene øker stadig.

Publisert

- Dette er en utvikling vi er meget godt fornøyd med, sier Rolf Goplen, markedssjef for aktuellsikkerhet.no.

Naturlig startside for sikkerhet

- Dette betyr kort og godt at vi nærmer oss målet om at nettstedet aktuellsikkerhet.no er en naturlig startside for alle som er engasjert i sikkerhet her i landet, i den betydning at alle sikkerhetsinteresserte skal finne nytt og nyttig lesestoff om security, brannsikkerhet og beredskap.

Eksklusivt tilbud

- Nettutgaven inneholder ikke alt du finner i papirutgaven. Du finner enkelte like artikler, men også eksklusivt stoff som ikke står i bladet. Men med tiden er tanken at alle som abonnerer på Aktuell Sikkerhet, skal få tilgang til en digital versjon av bladet på nett. Dette vil være et eksklusivt tilbud kun for abonnenter av papirutgaven.

Ferske sikkerhetsnyheter

- Vi bringer rykende ferske nyheter om sikkerhet fra inn- og utland. Nyhetsstoffet lager vi delvis selv, delvis henter vi det fra våre nettverk i sikkerhetsbransjen og delvis fra andre kilder i inn- og utland. Sikkerhetsbransjen er internasjonal. Nyhetsstoffet blir oppdatert daglig.Markedssjef Rolf Goplen er i tett kontakt med bransjen over hele landet, og dette gjenspeiles også på nettstedet:- Alle sikkerhetsengasjerte mennesker fra nord til sør bør kikke innom nettstedet hver dag for å holde seg oppdatert om ting som skjer i bransjen, understreker Rolf Goplen.

Powered by Labrador CMS