G4S-Boligalarm

G4S har inngått avtale med Norske Boligbyggelag

G4S har inngått partneravtale med Norske Boligbyggelag, og kan nå tilby ca. 772 000 medlemmer sikkerhetsprodukter gjennom boligbyggelagene.

Publisert

G4S er Norges eneste landsdekkende boligalarmleverandør som har samarbeidsavtale med brannvesenet, heter det i en felles pressemelding fra G4S og NBBL. Tjenesten omfatter direkte utrykning fra brannvesenet samt montering av nøkkelsafe i boligen. Jon R. Grimsbo i NBBL Partner er ifølge pressemeldingen trygg på at NBBL kan tilby medlemmene gode produkter fra G4S.

Når boligeierne direkte

Trond Myrvang, direktør for privatalarmmarkedet i G4S, er også meget fornøyd med avtalen. Selskapet når direkte ut til boligeierne. Gjennom medlemsbladene har G4S mulighet til å beskrive tjenestene som kan tilbys.

Landets fjerde største medlemsorganisasjon

Norske Boligbyggelag er den største gruppen av profesjonelle aktører i det norske boligmarkedet. De 86 boligbyggelagene som er med i NBBL (Norske Boligbyggelags Landsforbund) har 772 000 medlemmer. Samlet sett er NBBL landets fjerde største medlemsorganisasjon. NBBL har som formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser. Datterselskapet NBBL Partner AS eier Boligbyggelagenes Forsikring AS og stå for den operative driften av Stiftelsen Borettslagenes Sikringsfond. I tillegg har selskapet spesialkompetanse på boligbyggelag som målgruppe, særlig innenfor fagområdene forsikring, finans, tele og markedsføring, heter det i den felles pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS