Tveitahacker

Gratis sikkerhetsseminar

NorSIS in­vi­te­rer sam­men med Tele­nor til et gra­tis sik­ker­hets­se­mi­nar i fle­re nor­ske byer. På pro­gram­met står blant an­net en prak­tisk de­mon­stra­sjon som vi­ser hvor lett data­inn­brudd kan gjen­nom­fø­res.

Publisert

Tele­nor Se­cu­ri­ty Awareness Tour ar­ran­ge­res i 6 nor­ske byer. Her vil det være et spen­nen­de pro­gram som blant annet syn­lig­gjør da­gens trus­sel­bilde.

NorSIS gir en pre­sen­ta­sjon av re­sul­ta­tet fra årets mør­ke­talls­un­der­sø­kel­se med spe­si­ell vekt på funn i den ak­tu­el­le re­gio­nen. De vil også gi en prak­tisk de­mon­stra­sjon av reelle an­grep. I til­legg vil Tele­nor, Sy­man­tec og Check Point bidra med re­le­van­te sikker­hets­fore­drag.

Føl­gen­de byer blir be­søkt:

Tromsø: 30. septemberTrondheim: 2. oktoberBergen: 7. oktoberKristiansand: 20. oktoberStavanger: 22. oktober Oslo: 27. oktober

Det ser­ve­res lunsj og det vil bli satt av god tid til sam­ta­le og spørs­mål. Alle som del­tar vil motta en over­ras­kel­se og ha mulig­het til å være med i trek­nin­gen av spen­nen­de pre­mier.

Det er be­gren­set an­tall plas­ser.

Les mer: Telenor Roadshow (NorSIS)

"
Powered by Labrador CMS