SafePay 5

Gunnebo fornyer avtale med Statoil

Gunnebo fornyer en avtale om kontanthåndteringssystemet SafePay med Statoil i Sverige, Norge og Danmark.

Publisert

Sikkerhetskonsernet Gunnebo har via sitt datterselskap Gunnebo Nordic fornyet rammeavtalen med Statoil i Sverige, Norge og Danmark om leveranse, installasjon og service av det lukkede og integrerte kontanthåndteringssystemet SafePay.

Sikrer hele verdihåndteringskjeden

Rammeavtalen omfatter leveranse og installasjon av samtlige deler avSafePay-systemet til Statoils nordiske organisasjon, inklusive seddel- ogmyntenheter, intelligente kassetter med innfargningspatroner SDU,deponeringsenheten CTU, den nyutviklede tømmingsenheten SCL og enspesialkonstruert verdiveske til SCL-enheten, samt avtale om service.

Forskjellige markeder i de nordiske landene

Markedet for lukket kontanthåndtering ser litt forskjellig ut i de nordiske landene. I Danmark er SafePay for eksempel det eneste systemet for integrert og helt lukket kontanthåndtering på markedet. - Vårt mål er å bli kvitt ran på våre bensinstasjoner i Danmark, sier Søren Bjelka, HMS-direktør for Energy & Retail, Statoil i Danmark. Vi jobber svært aktivt med å lære opp våre ansatte, men for å nå våre mål, må vi fjerne kontantene fra butikkmiljøene. Derfor har vi besluttet å utruste alle våre stasjoner i Danmark med kontanthåndteringssystemer.

Ettersom de pengene som ranerne kommer over ved ran er meget små, er dette en investering vi gjør ene og alene for å øke sikkerheten for vårt personell, ikke minst på kvelds- og nattåpne stasjoner, understreker Bjelka. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS