Innbruddssikker dør Boon Edam

Holder innbruddstyvene ute

Nye innbruddssikre løsninger for karuselldører og høysikkerhetsdører holder uønskede gjester ute.

Publisert

Boon Edam er ute med en godkjent klasse 3 innbruddssikker pakke for karuselldører og høysikkerhetsdører. Løsningene oppfyller kravene i standardene ENV1627 og NEN5096.

Nattlåsingssystem

Tourniket er en energibesparende karuselldør med et stort utvalg av modeller og størrelser (1600 - 3800 mm diameter). Hoveddelen av innbruddssikringspakken består av et omfattende nattlåsingssystem utstyrt med flere låsepunkter. For å oppfylle kravene leveres i tillegg en spesiell bunnlist, forsterkede profiler og en modifisert takkonstruksjon som sikrer hele konstruksjonen ved innbruddsforsøk.

Høysikkerhetsdører

En annen innbruddssikker pakke er utviklet for Circlelock, Boon Edams høysikkerhetsdør. Denne sikkerhetsdøren hindrer uautorisert adgang til sikrede områder og har spesialbolter som låser det ytre dørpanelet, samt en forsterket bunnlist i rustfritt stål. Denne tunge innbruddssikre konstruksjonen gir et enda høyere sikkerhetsnivå enn det standardutgaven av Circlelock tilbyr. Begge innbruddssikringspakkene har forsterkede, laminerte P5A-glass i overensstemmelse med EN356-standarden.

Sertifisering etter internasjonal standard

Innbruddssikringssystemene er utviklet og testet i samsvar med den gjeldende internasjonale standarden ENV1627 og er sertifisert av et godkjent kontrollorgan. Standarden spesifiserer kravene og testmetodene for innbruddssikre innretninger for inngangsdører, vinduer, fasader, rister og rullegitter.For mer informasjon om de innbruddssikre løsningene, kontakt Bent Bardalen i Boon Edam på tlf.: 67 10 33 40 eller e-post: bent@boonedam.no. Du kan også besøke nettsiden: www.boonedam.no.

"
Powered by Labrador CMS