Folkemengde cb627960

Ledige plasser på messereise

Det er fort­satt noen få rest­plasser igjen på messe­reisen som Norsk Sikker­hets­forening arran­gerer til Sec­urity Essen i Tysk­land. Hvis du ønsker å melde deg på, bør du være rask.

Publisert

Norsk Sikkerhetsforening har gle­den av å in­vi­te­re til messe­reise til Se­cu­ri­ty Essen, som går av stabelen 7.-10. oktober 2008. Men det haster med påmeldingen!

For­en­in­gen bru­ker Inter­na­sjo­na­le Mes­se­tje­nes­ter til å hjel­pe seg med rei­sen. Ta gjer­ne di­rek­te kon­takt med Marit Aadn­øy i In­ter­na­sjo­na­le Messe­tje­nes­ter.

Pro­gram for turen og på­mel­ding er lagt ut på hjem­me­siden til både www.nosif.no og www.int-messe.no.

Du kan også sjekke ut Security Essens egen hjemmeside eller se tidligere artikkel om temaet

Faglig innhold

Det ventes i overkant av 1000 ut­stil­le­re som vil pre­sen­te­re det sis­te nye innen alarm­sy­ste­mer, sik­ker­hets­le­del­se, fy­sisk sik­ring, om­rå­de­sik­ring, ad­gangs­kon­troll, brann­sik­ker­het, vi­deo­over­våk­ning, da­ta­sik­ker­het, etc.

Turen blir tra­di­sjo­nen tro en nøy­tral og uav­hen­gig rei­se der med­lem­mer selv kan be­stem­me hva de vil gjø­re ut av mes­se­be­sø­ket.

NSF åpner for at le­ve­ran­dø­rer kan tilby med­lem­me­ne om­vis­ning, opp­legg på even­tu­ell egen stand og lignende som en fri­vil­lig del av turen. Deltagerne vil få det­te som et til­bud som NSF vil for­mid­le til de som mel­der seg på.

Bedriftsbesøk?

NSF job­ber også med å få til et be­drifts­be­søk for å opp­le­ve, se og høre om ak­tuell og in­ter­es­sant sik­ker­het i prak­sis.

In­ter­na­sjo­na­le Mes­se­tje­nes­ter kan kon­tak­tes på tlf. 63 99 07 99, faks 63 99 14 77, http://www.int-messe.no/.

"
Powered by Labrador CMS