UPS fra Metric S

Nordisk fusjon i it-sikkerhet

Det nor­ske selskapet Metric slår seg sam­men med to sven­ske og en dansk ak­tør og dan­ner et nytt nor­disk kon­sern in­nen fy­sisk it-sik­ker­het.

Publisert

Nor­ske Metric vil sam­men med de sven­ske sel­ska­pe­ne Coromatic og Metric Power Sy­stems, samt dan­ske Scanpocon, utgjøre et nytt kon­sern med 130 an­sat­te og en for­ven­tet år­lig om­set­ning på en halv mil­li­ard kro­ner. Det nye kon­ser­net for­ven­tes å bli le­den­de in­nen fy­sisk it-sik­ker­het på det nor­dis­ke mar­ke­det.

De uli­ke fore­ta­ke­ne har spe­sia­li­sert seg på le­ve­ran­se av dataromsløsninger, sik­ker strøm­for­sy­ning og kon­ti­nui­tets­plan­leg­ging, og kon­ser­net blir der­med en stor ak­tør in­nen fy­sisk it-sik­ker­het.

Hvert av de fire fore­ta­ke­ne kom­mer til å ope­re­re un­der sitt eget va­re­mer­ke, men kon­ser­net vil eies av det ny­star­te­de hol­ding­sel­ska­pet Coromatic Hol­ding, der in­ves­te­rings­sel­ska­pet Litorina Ka­pi­tal er ma­jo­ri­tets­ei­er. Ad­mi­nist­re­ren­de di­rek­tør i hol­ding­sel­ska­pet blir Maths Waxin, som i dag le­der Coromatic, sel­ska­pet som byg­ger flest da­ta­hal­ler i Sve­ri­ge.

- Metric AS har en lang og framgangsrik his­to­rie som Nor­ges le­den­de le­ve­ran­dør in­nen om­rå­det drifts­sik­ker­het, av­brudds­fri kraft og strøm­for­sy­ning. Trond Jorfall og hans med­ar­bei­de­re har mål­be­visst byg­get opp Metric til en sterk ak­tør på det nor­ske mar­ke­det in­nen sine pro­dukt­om­rå­der, gjen­nom en kon­se­kvent sats­ning på kun­de­til­freds­het og høy tek­nisk kom­pe­tan­se, sier Paul Stee­ne, part­ner hos Litorina Ca­pi­tal Advisors.

Les mer:

Nordisk samling innen fysisk it-sikkerhet (Elektronikknett.no)

Nytt nordisk it-konserg (IDG.no)

Nytt nordisk konsern innen it-sikkerhet (Byggaktuelt.no)

"
Powered by Labrador CMS