Aktuell Sikkerhet 6-08

Nytt Aktuell Sikkerhet ute nå

Årets siste Aktuell Sikkerhet er snart i postkassen din.

Publisert

I Aktuell Sikkerhet nummer 6 er fysisk sikring og områdesikring tema.

Ønsker du å lese denne utgaven kan den kjøpes her

Ønsker du et abonnement på Aktuell Sikkerhet kan du enkelt bestille det her

Vi har sett på arenasikkerhet i form av en hatkamp i Tippeligakamp mellom Vålerenga og Lillestrøm, eller høyrisikokamp, som arrangørene velger å betegne oppgjøret mellom de to erkerivalene. Sikkerheten står i høysetet før, under og etter en slik fotballkamp i vår øverste divisjon.

Sikker dyrepark

Aktuell Sikkerhet har også besøkt Kristiansand Dyrepark, og fått informasjon om hva ledelsen i dyreparken gjør for å skape en trygg park for gjester og ansatte. I høysesongen kan så mange som 17 000 mennesker være på besøk inne i parken på én dag, noe som representerer en stor utfordring for dem som har ansvaret for sikkerheten i parken.

Områdesikring

Vi har fått en fagmann på områdesikring, produktsjef alarm Egil Olerud i ADI-Alarmsystem, til å fortelle om forskjellige metoder å sikre perimeteren mellom deg og omverdenen på.

Sikkerhetstips om handel og identitet

Thor Martin Bjerke i HSH gir nyttige sikkerhetstips til varehandelen i dette nummeret, som kommer ut når julehandelen er på sitt høyeste, og vi bringer også nyttige tips om hvordan du kan beskytte deg mot å bli frastjålet identiteten din på internett. Det kan også skje under julehandelen.

Forutsi farlige personer

Kanskje er kunnskaper om kroppsspråk også kjekt å ha for handelsstanden? Uansett er dette tema i Sikkerhetsskolen i bladet!

For øvrig skriver Advokat Fredrik Sollie mer om den nye standarden for vektere i Sikkerhetsjuss, og vi omtaler også nye sikkerhetsprodukter, blant annet det som skal være verdens sikreste minnepinne.

Aktuell Sikkerhet ønsker alle våre trofaste lesere god lesning, samt en riktig

God Jul og et Godt Nyttår!

Ønsker du å lese denne utgaven kan den kjøpes her

Ønsker du et abonnement på Aktuell Sikkerhet kan du enkelt bestille det her

"
Powered by Labrador CMS