AS-ny-0408opt-1.jpg

Sikkerhetstipset: Ny spalte i Aktuell Sikkerhet

Årets fjerde utgave av Aktuell Sikkerhet er på vei ut til abonnentene. I nummer 4 lanserer vi blant annet en ny spalte: Sikkerhetstipset.

Publisert

I Sikkerhetstipset vil erfarne sikkerhetssjefer og sikkerhetsansvarlige gi råd og tips om hvordan du kan bedre sikkerheten i din virksomhet med enkle tiltak. Først ute er Randmod Omarhaug, tidligere sikkerhetssjef ved Rikshospitalet. Omarhaug legger vekt på hvor viktig det er å få de ansatte med i

sikkerhetsarbeidet. I nummer 5 vil Tormod Kaaløy gi tips til de som er ansvarlige for sikkerheten i våre museer.

Transportsikkerhet

Gods stjeles som aldri før. Angrepene på trailere øker. Samtidig stikker transportørene hodet i sanden og lar kundene betale. Transportbransjen snakker ikke gjerne om sikkerhet. Er det slike tilstander vi vil ha i tungtransporten på norske veier? Slik er i alle fall tilstandene i Sverige, skal vi tro vår frilansjournalist Morten Valestrand, som har beskrevet tilstandene i nabolandet:I Sverige er sikkerhetsproblemet i transportbransjen gigantisk. I fjor ble det gjennomført over 500 angrep på yrkestrafikken - bare i trekanten Göteborg-Stockholm-Malmö. Men svenskene har også utarbeidet sikkerhetsløsninger for å møte denne kriminaliteten: Volvo og Securitas samarbeider om et nytt sikkerhetssystem for langtransport. Systemet skal hindre angrep på godstransporter.Les mer om saken i bladet!

Sikkerhetsprodukter

Vi har også vært på messen Eliaden 2008 og jaktet på sikkerhetsprodukter. Her fantes det mye å ta av!

Å jobbe på alarmstasjon

Av innholdet for øvrig kan vi nevne at i Sikkerhetsskolen forteller en vekter om hvordan det er å arbeide på en alarmstasjon, og i Sikkerhetsjuss skriver advokat Fredrik Sollie om kontrolltiltak i arbeidslivet.I tillegg får du mye aktuelt sikkerhetsstoff i magasinet i bladet, nytt om bransjen, nye navn og øvrige produktnyheter. Sikkerhetskalenderen holder deg dessuten oppdatert om de kommende månedenes begivenheter. God lesning!

Siste utgave av Aktuell sikkerhet kan du kjøpe her

Ønsker du å tegne et abonnement finner du kontakt informasjon og skjema se her.

"
Powered by Labrador CMS