Sivil-butikkvekter-Skan-kon

Skan-kontroll kjøper Bedriftskontroll

AS Skan-kontroll kjøper Bedriftskontroll AS og forsterker posisjonen som landets største selskap i svinnforebyggende arbeid.

Publisert

Eier av Bedriftskontroll AS, Tommy Sæle, blir aksjonær i Skan-kontroll og ansettes som markedsdirektør, i tillegg til å ha det overordnede ansvar for Vestlandet og kollektivnæringen.

Svinnreduserende tjenester

Bedriftskontroll er et vaktselskap som har levert svinnreduserende tjenester til næringslivet siden 1975. Selskapet har sitt hovedkontor i Bergen, men har også avdelinger i Rogaland og i Oslo. Årsomsetningen har de senere år ligget på ca. ti millioner kroner.Tidligere i år har Vakt Service AS kjøpt seg inn i Skan-kontroll, som er i ferd med å overta svinnporteføljen på ca ni millioner fra Vakt Service. Styreleder Gunnar Larssen i AS Skan-kontroll sier at kjøpet av Bedriftskontroll og avtalen med Vakt Service vil bidra til en raskere vekst gjennom geografisk kapasitet og portefølje. - Sammen med Vakt Services organisasjon vil vi også utvikle nye gode løsninger for felles kunder, og vi vil utvikle nye forretningsområder.

Også sikkerhetskurs, øvelser og etterforskning

Daglig leder Jørn Cato Olsen i Skan-kontroll forteller at omsetningen i 2007 passerte 50 millioner kroner, og at den med de siste kjøpene raskt vil passere 70 millioner. - Dette gjør Skan-kontroll til en bedre leverandør også for landsdekkende kunder. Vi vil fortsette som nisjeselskap med fokus på kompetanse og kvalitet. I tillegg til å være et svinnforebyggende selskap som bl.a. innebærer tilretteleggelse av instrukser og rutiner, utførelse av sivile og uniformerte oppdrag, leverer selskapet også tjenester som kurs/øvelser, ITV, etterforskning- og analysetjenester m.v., heter det i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS