Skydd 2008 Magnus Eriksson

Suksess for Skydd

Sikkerhetsmessen Skydd 2008, som går av stabelen på Stockholmsmässan denne uken, er blitt en suksess for arrangørene, både når det gjelder utstillerantall og besøkende.

Publisert

Skydd har utvilsomt inntatt rollen som Nordens største messe og konferanse for sikkerhet, brann og redning. I år er ca 320 utstillere samlet på et nettoareal på ca 10 500 kvadratmeter, og besøkstallet overgår arrangørenes forventninger. - Messen startet på tirsdag 30. september og avsluttes i dag fredag. I går ble det registrert 5 731 besøkende, nesten samme antall som dagen før, da 5 764 personer gjestet Skydd. De tre første dagene har messen totalt hatt 14 423 besøkende, et fantastisk tall for oss, opplyser prosjektleder Magnus Eriksson til Aktuell Sikkerhet.

Stor forhåndsinteresse

- Vi visste riktignok at forhåndsinteressen var stor, sier Eriksson. Flere utstillere og et større areal pleier å generere flere besøkende, men sikker kan man jo aldri være. Dette er selvsagt svært gøy, og jeg gleder meg sammen med utstillerne som får uttelling i form av mange henvendelser og konkrete avtaler. Jeg er også glad for at utstillerne på uteområdet stort sett har sluppet unna det dårlige været, avslutter Magnus Eriksson.

Les mer om Skydd 2008 her!

"
Powered by Labrador CMS