Minnepinne IronKey

Verdens sikreste minnepinne

Bedriftssystemer hevder å kunne tilby verdens sikreste minnepinne.

Publisert

Nylig inngikk Bedriftssystemer en avtale med IronKey Inc. i USA, som har utviklet verdens sikreste minnepinner, skal vi tro importøren. Avtalen utnevner Bedriftssystemer til Elite Reseller for Norge og Sverige. Det innebærer at Bedriftssystemer i tillegg til å selge IronKey-minnepinner også er sertifisert for å selge og støtte IronKeys online administrasjon av minnepinnene, som er verdens mest robuste og garanterer brukeren optimal datasikkerhet.

Krypterer alt innhold

IronKey-minnepinner er konstruert med tanke på både datasikkerhet, hastighet og fysisk sikkerhet. Dette gjør minnepinnene til de raskeste, mest robuste og sikreste produktene på markedet, ifølge Bedriftssystemer. Minnepinnen beskytter mot at uvedkommende får tilgang til lagrede data ved hjelp av passord, i tillegg til at alle data er maskinvarekryptert i henhold til AES CBC standard.

Sletter innholdet ved feil passord

Når du kobler IronKey til en pc, må du taste inn passordet ditt for å få tilgang til innholdet du har lagret. Men taster du passordet feil flere ganger, slettes alt innholdet på minnepinnen. Forsøker uvedkommende å åpne metallet rundt minnepinnen for å få ut informasjonen på den måten, destruerer enheten seg selv.

Automatisk gjenkjenning

IronKey inneholder en rekke sikkerhetsapplikasjoner, blant annet en passorddatabase som lagrer brukernavn og passord i kryptert format på minnepinnen med automatisk gjenkjenning ved pålogging på ulike websider. IronKey koster fra 470 til 1770 kroner eksk. moms. Minnepinnene leveres i størrelsene 1 GB, 2GB, 4GB og 8GB, og består av tre modeller: basic, personal og enterprise.

Kontroll world wide

Enterprise-versjonen inneholder et online administrasjonssystem som gjør det mulig å kontrollere IronKey-enheter over hele verden. Mister du eller får frastjålet en minnepinne, kan du enkelt merke denne for destruering via administrasjonsprogrammet. Neste gang minnepinnen kobles til en pc med nettilgang, destrueres innholdet.

Tåler vann, slag og støt

IronKey er laget i metall, og grunntanken var å konstruere en minnepinne som skulle tåle de fleste fysiske utfordringer en minnepinne kan utsettes for. Den tåler vann, støv, støt og høyt trykk uten at produktet blir ødelagt. IronKey kan til og med kokes og tåler å kjøres over og tråkkes på.IronKey Inc. utviklet også enheten med så robuste krypterings- og sikkerhetsfunksjoner at alle organisasjoner skal kunne stole på at data lagret på en IronKey er låst for alle uvedkommende. Produktet høster stor anerkjennelse i en rekke store organisasjoner verden over, blant annet i det amerikanske forsvaret.For mer informasjon, ta kontakt med Jan Erik Njå i Bedriftssystemer, tlf. 907 86 803 eller e-post: njaa@bedriftssystemer.no. U kan også kontakte Roger Valderhaug, tlf. 907 86 819 eller e-post: valderhaug@bedriftssystemer.no. Du kan dessuten besøke nettstedet www.bedriftssystemer.no(Pressemelding)

"
Powered by Labrador CMS