Samsung_produkter_A1.gif

Teletec Connect ny nordisk distributør for Samsung

Teletec Connect har blitt valgt til ny nordisk distributør for Samsung Electronics videoovervåkingsprodukter.

Publisert

Teletec Connect er ny nordisk distributør for Samsung.

Teletec Connect har inngått et helt nytt samarbeid sammen med Samsung Electronics. Teletec Connect i Norge, Sverige og Danmark skal fremover distribuere Samsung Electronics’ videoovervåkingssystemer. Samsung Electronics’ kvalitetsprodukter og Teletec Connects erfaring og store nettverk av forhandlere i sikkerhetsbransjen, blir en utmerket kombinasjon som vil komme både forhandlere og sluttbrukere til gode, skriver Teletec Connect i en pressemelding.

Et sterkt varemerke

Med det nye vareutvalget i videoovervåkingsutstyr får Teletec Connect et enda bredere sortiment av bl.a. IP- og nettverksprodukter, i tillegg til at Samsung Electronics er et internasjonalt anerkjent varemerke som både forhandlere og sluttbrukere kjenner til og har høy tillit til.

Nye prosjektmuligheter

Det nye samarbeidet gir Teletec Connect mulighet å tilby overvåkingsløsninger av svært høy standard. Produktene kan benyttes til et bredt utvalg av prosjekter – fra de helt små installasjoner i detaljhandelen til større, komplekse løsninger, f.eks. i banker og på sportsarenaer.

Produktutvalget i adgangskontroll utvides

Samarbeidsavtalen innebærer også at Teletec Connect vil tilby et enda bredere utvalg av adgangskontrollprodukter. Faktisk er Teletec Connect det første selskapet som har rettighetene til å lansere Samsung Electronics’ adgangskontrollprodukter på det nordiske marked.Ytterligere oppplysninger kan du finne på Teletec Connect hjemmeside og på Samsung Electronics hjemmeside.

(Pressemelding)

"
Powered by Labrador CMS