Pearl of Scandinavia

Sikkerhetskonferansen nær fulltegnet

Norsk Sikkerhets­forening har lagt fram en­de­lig pro­gram for Sik­ker­hets­kon­fe­ran­sen 22.-24. ap­ril 2009. Det er nå over 70 på­meld­te del­ta­ke­re og kun to le­di­ge lu­ga­rer igjen, på denne båt­turen som går til Køben­havn.

Publisert

Pearl of Scandinavia.

Sen­tra­le te­ma­er under Nosifs kon­fe­ranse er pri­vat retts­hånd­he­ving i og ved of­fent­lig åpne om­rå­der, og ut­ford­rin­ger for sik­ker­hets­bran­sjen og den­nes kun­der ved vakt­opp­drag og be­skyt­tel­se / sik­ring av ver­dier.

I til­legg blir det mini­messe og in­for­ma­sjon tids­ak­tu­el­le trus­ler, ut­vik­lin­gen i kri­mi­na­li­tets­bil­det og hvor­dan vi be­skyt­ter oss.

Sen­tra­le po­li­ti­ke­re og sen­tra­le ak­tø­rer mø­tes til inn­legg og de­batt.

Før­s­te del av kon­fe­ran­sen av­hol­des mens ski­pet lig­ger i havn i Oslo. Det blir et meget spen­nen­de dags­se­mi­nar fra kl. 10.30 til 16.00 for dem som ikke har an­led­ning til å være med til Køben­havn.

" Fore­drag og de­bat­ter un­der dag­se­mi­na­ret: * Pri­vat retts­hånd­he­ving og over­våk­ning i og ved of­fent­lig om­rå­der * Mini sikker­hets­messe * Or­ga­ni­sert kri­mi­na­li­tet fra Øst-Eu­ro­pa* Nye tren­der i kri­mi­na­li­tets­ut­vik­lin­gen

Fullstendig program og påmelding hos Norsk Sikkerhetsforening

"
Powered by Labrador CMS