Bosch REG Sentry 2

Adgangskontroll for biler

Bosch integrerer sine løs­ninger for for digitale video­inn­spill­inger og adgangs­kontroll for kjøre­tøy. Nå tilbys også auto­matisk gjen­kjenning av regi­strerings­nummer.

Publisert

Kombinasjonen av DiBos Hybrid Recorder (digitale videoinnspillinger) og REG Sentry (første automatiserte adgangs­kontroll­systemer for kjøretøyer) tilbyr kraftige integrasjons­muligheter, ifølge en pressemelding fra Bosch Security Systems i Norge:

* Kraftig, automatisk identi­fikasjons­system for påvisning av kjøretøy

* Videoopptak sørger for verdifulle kriminal­tekniske bevis, kombinert med registrerings­data for kjøretøyer

"

REG-Sentry fra Bosch er et auto­mati­sert adgangs­kon­troll­system for kjøre­tøy, basert på auto­matisk gjen­kjen­ning av regi­strer­ings­nummer.

Systemer for automatisk gjen­kjen­ning av regi­strer­ings­nummer benyttes i dag i avanserte over­våkings­install­asjoner over hele verden. De har vist seg svært nyttige ved bruks­områder som sikkerhet, hastig­hets­kon­troll, tra­fikkon­troll og adgangs­kontroll.

REG-Sentry er et av de første automatiserte adgangs­kontroll­systemer for kjøretøy, basert på automatisk gjenkjenning av registrerings­nummer. Brukerne kan konfigurere systemet med spesifikke lister over svarte/hvite nummerskilt, og sperre eller tillate adgang for alle kjøretøy som forsøker å kjøre inn på et sikret område. Dette omfatter adgang til veier, parkerings­plasser, områder med portforbud, fabrikker, lagre, havner, kontorer og skoler.

Integrasjons­løsningen som Bosch nå tilbyr, benytter selskapets ATM/POS Bridge. Denne ble opprinnelig introdusert for å muliggjøre at økonomiske transaksjonsdata kunne kobles sammen med spesifikke bilder fra kamera.

Den grunnleggende funksjonen i POS Bridge er å lage grensesnitt mellom de serielle utgangene på minibanker eller betalings­terminaler i butikker – og en digital videoopptaker. De serielle inngangene på minibanken/POS Bridge kan fungere på flere måter, inkludert et transparent modus, der den opptrer som grensesnitt mellom kontrollboksen på REG-Sentry og Bosch DiBos hybridopptaker. Et slikt system gjør at gjenkjennings­funksjonen for registrerings­nummer kan integreres med et Bosch video­overvåkings­system. Når REG-Sentry er integrert i nettverket, kan den for eksempel benyttes til automatisk varsling til kontrollrommet, når et kjøretøy nærmer seg en sperring, logge registrerings­nummeret og vise et CCTV-bilde av kjøretøyet på en av monitorene i kontrollrommet.

I ettertid kan du automatisk foreta søk på registrerings­nummer i DiBos. Dette vil hente fram samsvarende videoopptak av kjøretøyet, som er fanget opp av DiBos, sammenstilt med metadata som angir dato og klokkeslett for video­opptaket.

Bosch kan levere ulike versjoner av firmware og sørge for matchende formater og innhold i data-output fra REG-Sentry, slik at det passer nesten alle kjøretøy­baserte bruks­områder i adgangs­kontroll.

DiBos hybrid­opptaker er en del av opptaker­tilbudet til Bosch, som også omfatter den nye opptakeren Bosch Divar XF Hybrid H.264, som retter seg mot mellomstore til store systemløsninger for CCTV.

Powered by Labrador CMS