APC UPS

Beskytt pc-en mot strømbrudd

To nye UPS-er gir strøm fra batteri til datamaskiner, skrivere og modem når strømmen går. I tillegg sikrer de at it-utstyr og hjemmeelektronikk får ren strøm, uten forstyrrelser fra strømnettet.

Publisert

De nye produktene fra APC, Back-UPS RS 1200/1500 VA LCD er spesielt tilpasset for privatpersoner, hjemmekontorer og mindre bedrifter. Nye Back-UPS RS bygger på samme teknologi som APCs større UPS-modeller, og gjør det enklere for privatpersoner og mindre virksomheter å beskytte it-produkter.

Sikrer avbruddsfri strømforsyning

UPS-er (Uninterruptible Power Supply) er produkter som sikrer at it- og elektronikkutstyr får strøm ved strømavbrudd, og som beskytter tilkoblet utstyr mot forstyrrelser i strømnettet, som for eksempel lynnedslag. Strømforstyrrelser er den vanligste årsaken til at elektriske produkter går i stykker.Normalt varer de fleste strømavbrudd bare i noen få minutter. Nye Back-UPS RS LCD kan gi strøm fra batteri i cirka en time. Den eksakte batteritiden på UPS-en er avhengig av hvor mange produkter som tilkobles eller størrelsen på tilkoblet last. De nye UPS-ene har en LCD-skjerm slik at brukeren enkelt kan sjekke kvaliteten på strømmen og hvor lenge det tilkoblede utstyret kan holdes i drift.APCs programvare Power Chute kan automatisk stenge ned tilkoblet utstyr kontrollert ved lengre strømbrudd, og dermed minimeres risikoen for skader på elektronikken som ellers kan oppstå. UPS-ene tester automatisk de interne batteriene og varsler når det er på tide å skifte dem ut.Veil. pris for modellene er cirka 2950 kr for Back-UPS RS 1200 og 3150 kr for Back-UPS RS 1500 (ekskl. mva).For mer informasjon, kontakt Kristoffer Nyhlen, APC Sverige, tlf.: +46 (0)730-86 48 00, e-post: kristoffer.nyhlen@apcc.com.

Powered by Labrador CMS