Kvilldal maskinhall

Bravida sikrer Statkraft

I går inngikk Bravida og Statkraft avtale om installering av nye sikkerhetssystemer på tre kraftstasjoner. Dette er første ledd i sentraliseringen av sikkerheten på Statskrafts anlegg i Norge og Europa.

Publisert

- Dette er et spennende prosjekt, med et stort potensial i opsjonene på resten av Statkrafts anlegg. Vi ser fram til å sette i gang arbeidet i 1. kvartal 2009. Vi er stolt over at vi med vår sikkerhetsløsning Bravida Integra ble valgt som leverandør til dette prestisjeprosjektet, sier Petter Storhaug i en pressemelding fra Bravida. Prosjektet administreres av Bravidas Trondheimskontor med prosjektleder Martin Mastad i spissen.

Sentralisert sikkerhetsløsning

Den sentraliserte sikkerhetsløsningen inkluderer adgangskontroll, adgangsregistrering (tilstedeværelse), lås og beslag, alarm og muligheter for overvåking. En av opsjonene som ligger i avtalen er allerede innløst, slik at fire lokasjoner skal ha det nye sikkerhetssystemet ferdig installert i løpet av første kvartal 2009.I kontrakten ligger ytterligere opsjoner på Statkrafts lokasjoner i Norge og i Europa. Hvis alt går som planlagt, skal forprosjektet være ferdige før utgangen av 2009. For å lese mer om avtalen kan du gå inn på nettstedet www.bravida.no.

(Pressemelding)

"
Powered by Labrador CMS