Hagen Sony og Ekrem Detec

Detec mottok pris fra Sony

Sel­ska­pet Detec, som blant an­net er dis­tri­bu­tør i videosikkerhet, er be­løn­net med pri­sen North Star Unite fra Sony.

Publisert

Detec fikk pri­sen for sin inn­sats som part­ner gjen­nom man­ge år. Pri­sen ble delt ut un­der et ar­ran­ge­ment for dis­tri­bu­tø­rer og for­hand­le­re i Praha nylig.

Svein Haakon Hagen i Sony Professional Nordic over­rekker prisen til John Ekrem i Detec.

Gjen­nom Ak­kre­di­te­rings­pro­gram­met øns­ker Sony Pro­fes­sio­nal Nor­dic å knyt­te til seg kvalitetspartnere og gi dem uni­ke verk­tøy for å styr­ke de­res po­si­sjon i mar­ke­det. Som en ak­kre­di­tert part­ner over fle­re år har Detec blant an­net sam­ar­bei­det med Sony Pro­fes­sio­nal om å ar­ran­ge­re opp­læ­ring av part­ne­re i sik­ker­hets­løs­nin­ger og job­bet krea­tivt med fel­les mar­keds­fø­ring.

Detec vin­ner pri­sen for å være en ak­tiv bru­ker av de verk­tøy­ene Sony Pro­fes­sio­nal til­byr sine part­ne­re, og for den kunn­ska­pen de har opp­ar­bei­det seg gjen­nom fle­re år med sam­ar­beid.

Det er før­s­te gang at North Star-pri­sen, en nor­disk ut­mer­kel­se, de­les ut. I ka­te­go­ri­en Unite, som Detec vant, var også fin­ske Suomilammi og dan­ske Esee no­mi­nert. På ar­ran­ge­men­tet i Pra­ha del­tok 80 Spe­cia­list-part­ne­re.

Det ble også delt ut pri­ser in­nen to and­re ka­te­go­ri­er: Fo­cus og Shine. Vin­ner­ne her ble hen­holds­vis Nor­dic Lan & Wan fra Fin­land og Vi­deo 4 fra Nor­ge.

Kilde: Sony Pressetjeneste

Powered by Labrador CMS