Gjenopprettingsverktøy IBAS

Gjenopprettingsverktøy for SharePoint

Programvareverktøyet for Exchange-servere, Ontrack PowerControls, er nå tilgjengelig også for Microsoft Office SharePoint Server 2007. Produktsuiten er utvidet og inneholder nå blant annet et gjenopprettingsverktøy for SharePoint-servere.

Publisert

SharePoint-versjonen av PowerControls gjør det mulig for it-administratorer å søke rett på og gjenopprette data fra en SharePoint-database, på samme måte som PowerControls for Exchange Server leter opp og gjenoppretter data fra en Exchange-database.Sletteuhell eller redigeringsfeil skaper behov for å kunne gjenopprette informasjon og dokumentasjon fra en sikkerhetskopi. I tillegg må lovfestede og juridiske krav følges, hvilket er nok et argument for hvor viktig det er å kunne arkivere eller gjenopprette SharePoint-data. Med Ontrack PowerControlsfor SharePoint er ikke gjenoppretting lenger en teknisk vanskelig og komplisert prosess.

Fordelene med Ontrack PowerControls for SharePoint:

* Reduserer tiden det tar å gjenopprette enkeltdokument, poster, lister, mapper eller bibliotek. * Fjerner begrensningen på antall gjenopprettinger for samme lokalitet.* Reduserer tiden det tar å finne alle spesifiserte kriterier som matcher. * Beholder dataintegriteten hos SharePoints kilde og mål. * Reduserer kostnadene ved å gjenopprette tapte data.For ytterligere informasjon, kontakt Tormod Nymoen, i Ibas AS, tlf: 62 81 01 00, mobil: 95 88 61 91, eller via e-post: tormod.nymoen@ibas.no.

Powered by Labrador CMS