SecTech 2009 2393.jpg

God oppslutning om SecTech

Før­s­te dag av SecTech 2009 kan opp­sum­me­res med full­teg­net ut­stil­lingssal, vel­lyk­ke­de se­mi­na­rer og god opp­slut­ning fra pub­li­kum.

Publisert

SecTech ar­ran­ge­res annet­hvert år og det er først og fremst tek­nikk som vekt­leg­ges un­der mes­sen. I år hol­des mes­sen på Ra­dis­son SAS Scan­di­na­via Ho­tel i sen­tra­le Oslo, og den ar­ran­ge­res av Stock­holms­mässan i sam­ar­beid med AR Me­dia In­ter­na­tio­nal AB. Se bilde­kavalkade fra SecTech her

"

Marika Thelenius, Deniz Baykal og Helena Bernhard fra AR Media International var blant dem som ønsket velkommen til SecTech, som tre av mange energiske arrangører. Deniz var prosjektleder.

Overvåkingskameraer i fokus.

Ikke uven­tet stil­te bror­par­ten av ut­stil­ler­ne med vi­deo­over­vå­king og til­leggs­tje­nes­ter av for­skjel­lig slag. Ip-ka­me­ra­er har for lengst kom­met for å bli, selv­sagt. Og rett nok så vi vel­dig mye spen­nen­de på kamera­fronten. Men om vi for et øye­blikk får være litt urett­fer­di­ge, så er ikke ip-ka­me­ra­er en like stor nyhet som de en gang var – selv om funk­sjo­na­li­te­ten ut­vi­des og sta­dig mer in­tel­li­gens put­tes inn i sel­ve ka­me­ra­ene – med de mulig­he­ter det­te gir.

Det som virkelig er spennende, og som var ty­de­lig under messen, er hvordan tek­no­lo­gi­en nå mod­nes og at tren­den går mot bilde­analyse, inte­gre­ring med and­re sy­ste­mer og bru­ker­venn­lig tilleggs­program­vare. Og da ikke bare i høy­sikker­hets­systemer, men gradvis mer for Hver­mansen.

Vi kun­ne kanskje ha øns­ket oss litt mer på alarm, brann, innbrudd osv. på bekost­ning av litt færre kamera­utstillere. Uansett en pro­fe­sjo­nelt gjennom­ført messe som bød på et bredt ut­valg om­rå­der, som ir-ka­me­ra­er, skall­sik­ring, bilsperrer, trygg­hets­alarm, sik­ker­hets­glass, nøk­kel­opp­be­va­ring, opp­læ­ring og sik­ker­hets­tje­nes­ter.

Mes­sen er åpen 09-16 ons­dag 11. og tors­dag 12. mars 2009. De nevn­te ar­ran­gø­rer vil av­hol­de en til­sva­ren­de mes­se 20.-21. ok­to­ber i Stock­holm og 17.-18. no­vem­ber i Kø­ben­havn.

Tidligere om messen: SecTech 2009 åpnet

"
Powered by Labrador CMS