Databruker

Inviterer til Nasjonal sikkerhetsdag

IKT-Nor­ge, Post- og te­le­til­sy­net og Nor­SiS in­vi­te­rer til et na­sjo­nalt løft for infor­ma­sjons­sik­ker­het. I slut­ten av ap­ril og i mai ar­ran­ge­res sik­ker­hets­dag m/fore­drag i seks nor­ske byer.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.com It-sik­ker­het er ikke len­ger bare et it-spørs­mål. In­for­ma­sjons­tek­no­lo­gi­en gjen­nom­sy­rer ar­beids­da­gen vår og le­del­sen i sto­re og små be­drif­ter er nå helt nødt til å ta sik­ker­het på al­vor.

Na­sjo­nal sik­ker­hets­dag be­ly­ser pro­blem­stil­lin­ger rundt it-sik­ker­het på se­mi­na­rer over hele lan­det. Sikkerhetsdagen be­står av se­mi­na­rer i uli­ke byer samt ak­ti­vi­te­ter knyt­tet til in­for­ma­sjons­sik­ker­het i kom­mu­ner og and­re virk­som­he­ter.

Sikkerhetsdagen til­byr dessuten bro­sjy­rer til alle lan­dets kom­mu­ner samt and­re virk­som­he­ter.

Sikkerhet i seks nor­ske byer

28. ap­ril åp­nes Na­sjo­nal Sik­ker­hets­dag i Oslo av stats­sek­re­tær i Sam­ferd­sels­de­par­te­men­tet, Geir Pol­le­stad. Ar­ran­gø­re­ne har også et par in­ter­na­sjo­na­le navn på agen­da­en i Oslo: Ed­ward Gib­son (tid­li­ge­re FBI-agent, nå sik­ker­hets­råd­gi­ver i Micro­soft Eng­land) og Ca­mil­la Lin­de­berg (svensk riksdagspolitiker og den før­s­te som så al­vo­ret i "overvåkningsloven")

Sikkerhets­dagen fort­set­ter ons­dag 29. ap­ril med gra­tis se­mi­na­rer i Trom­sø og Kris­tian­sand, og tors­dag 30. ap­ril i Ber­gen ogStav­an­ger. I til­legg til fers­ke opp­da­te­rin­ger på sik­ker­hets­bil­det, så vil du få lo­ka­le inn­slag med prak­tis­ke løs­nin­ger på dine sik­ker­hets­ut­ford­rin­ger. I Trond­heim er sikker­hets­dagen lagt til Da­ta­for­en­in­gens Sik­ker­het og sår­bar­hets­konferanse 12. og 13. mai.

Tid og sted for Sikkerhetsdagen

Sted: SAS ho­tell Scan­di­na­via, Holbergs plass OsloTid: 28. ap­ril 2009

Sted: Ho­tell Scan­dic, Trom­søTid: 29. ap­ril 2009

Sted: Ho­tell Sør­lan­det, Dron­nin­gens­ga­te 66, Kris­tian­sandTid: 29. ap­ril 2009

Sted: Stav­an­ger (de­tal­jer kom­mer se­ne­re)Tid: 30. ap­ril 2009

Sted: Te­le­nor, Kok­stad Ber­genTid: 30. ap­ril 2009

Sted: Bri­tan­nia ho­tell, Trond­heimTid: 12.-13. mai 2009

Les mer: www.sikkerhetsdagen.no

"
Powered by Labrador CMS