sikker.info 2009

NorSIS med stor konferanse

Norsk sen­ter for in­for­ma­sjons­sik­ring øns­ker vel­kom­men til spen­nen­de kon­fe­ran­se på Lil­le­ham­mer 10.-11. juni.  Bli med på en av de før­s­te kon­fe­ran­se­ne i Norge som set­ter sik­ker­hets­kul­tur og hold­nings­ska­pen­de sik­ker­hets­ar­beid på agen­da­en.

Publisert

Vi le­ser stadig om et trus­sel­bil­de i end­ring, fle­re mål­ret­te­de an­grep der våre an­sat­te blir ut­satt for so­si­al ma­ni­pu­le­ring. Øko­no­misk mo­ti­ver­te kri­mi­nel­le som jak­ter på vår ver­di­ful­le in­for­ma­sjon. Hvor­dan mø­ter vi sli­ke og til­sva­ren­de trus­ler?

Nor­SIS øns­ker vel­kom­men til en spen­nen­de sikker­hets­kultur­konferanse på Lille­ham­mer 10. - 11. juni 2009. Bli med på en av de før­s­te kon­fe­ran­se­ne i Nor­ge som set­ter sik­ker­hets­kul­tur og hold­nings­ska­pen­de sik­ker­hets­ar­beid på agen­da­en. Gjen­nom et spen­nen­de pro­gram vil ar­ran­gø­re­ne over to da­ger gi en teo­re­tisk og prak­tisk til­nær­ming til hvor­dan man ska­per sik­ker­hets­be­viss­te med­ar­bei­de­re. Besøk http://www.sikker.info/ for nær­me­re in­for­ma­sjon og på­mel­ding.

Kon­fe­ran­sen vil i til­legg til det fag­li­ge ha et spen­nen­de so­si­alt pro­gram der Mai­hau­gens by­sam­ling tas i bruk til re­flek­sjon rundt sik­ker­het før og nå.

"

NorSIS inviterer til sikkerhetskonferanse 10.-11. juni 2009.

Powered by Labrador CMS