CashGuard-Blue-1

Ny modell i CashGuard Blue-serien

PSI Systems lanserer en ny modell i CashGuard Blue-serien. Den nye modellen får plass i en standard butikkdisk, og egner seg derfor godt til servicehandelen.

Publisert

Blå tømmeboks i bruk. (Ill. foto: PSI Systems)

Den nye modellen, som er et resultat av et kundedrevet utviklingsprosjekt mellom SQS, CashGuard og PSI Systems, har mindre fysiske mål. Den er tilpasset standard 60 centimeters kassedisker, og er derfor svært plasseringsvennlig i kassemiljøet, samtidig som CashGuard Blues høye krav til sikkerhet og beskyttelsesteknikk for sedler er opprettholdt. Siden den nye modellen får plass i en standard butikkdisk, er installasjonen enklere og rimeligere enn tidligere versjoner. PSI har i lengre tid hatt stor etterspørsel etter en slik modell – både fra eksisterende kunder i dagligvarehandelen som ønsker flere sikre seddelkabinetter, samt fra kiosker, bensinstasjoner og faghandelsbutikker der plassering i kassadiskene tidligere har vært en utfordring.

– Jeg er svært tilfreds med at vi kan presentere en ny og mindre modell av CashGuard Blue basert på SQS’ unike innfargingsteknologi. Vi tror denne vil gi betydelig utvidede anvendelsesområder for CashGuard Blue, uttaler Jørgen Waaler, konsernsjef i PSI Group ASA.

Effektiviserer butikken

Kontanthåndteringsløsningen vil gi ytterligere økonomiske gevinster for CashGuards kunder. Gjennom effektivitet, forutsigbarhet, sikkerhet og økt fleksibilitet i forhold til betjening av kassen, kan butikkene senke bemanningsbehovet og kutte lønnsutgiftene. Det vil gå mindre ressurser til tømming, transport, registrering og telling av penger.

Godkjent av Svenska Stöldskyddsforeningen

CashGuard Blue er det eneste kontanthåndteringssystemet innenfor detaljhandel/post/bank som er godkjent av Svenska Stöldskyddsforeningen (SSF). SSF- normen krever at innholdet alltid innfarges ved forsøk på innbrudd, uansett tid, metode eller verktøy. Ved forsøk på innbrudd i en CashGuard Blue, vil alle sedlene bli innfarget umiddelbart. Pengene er dermed sikret for lagring i maskin hele døgnet.

Det nye systemet er satt i produksjon og de første leveransene vil skje allerede i november.

(Pressemelding fra PSI)

(Ill. foto: PSI Systems)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS