Robert L Oatman 3

Oatman med nytt livvaktkurs

Den anerkjente sikkerhets­eksperten Robert L. Oatman er igjen Norges-aktuell. Den 4. og 5. november vil han holde et todagers­seminar myntet på alle som har sikkerhets­ansvar for personell.

Publisert

Robert L. Oatman har meget lang og bred erfaring i faget person­beskyttelse.

Det er det norske sikker­hets­sel­skapet Ronin Consulting som igjen har lyktes å få verdens­stjernen til Norge.

– Dette er et MÅ HA - seminar for alle med sikker­hets­ansvar for personell, sier daglig leder i Ronin, Kenneth Nielsen.

Nielsen opplyser at interessen for seminaret Executive Protection er doblet siden i fjor. Hele 60 personer er så langt påmeldt fra det forholdsvis lille fag­miljøet av led­sagere (livvakter), og han forventer enda flere.

Trekker deltakere fra mange land

Mr. Oatman, som for de innvidde har ASIS-serti­fiseringen CPP, har sin base i USA og er sjelden i våre trakter av verden.

Seminaret vil derfor trekke en del folk også fra utenfor Norge. Det holdes for øvrig på engelsk.

Kenneth Nielsen og hans kolleger i Ronin Consulting vil stå bak seminaret.

Nye fagfelt i seminaret

Nielsen opplyser til Aktuell Sikkerhet at det er tredje gangen Mr. Oatman gjester oss, og også denne gangen er innholdet i seminaret annerledes enn de fore­gående årene. Det har blant annet kommet inn noen nye fagfelt:

* Extraction of VIP`s from a Hostile Environ­ment

* Working with Foreign Service Providers

Dette er moduler som ventes å fange stor interesse fra seminarets deltakere.

Faglig og sosialt

Seminaret dekker ellers grunn­leggende ferdig­heter og rutiner som er påkrevet når du har sikker­hets­ansvar for andre personer.

Det omfatter person­beskyttelse av toppledere, berømte personer, familie­medlemmer og andre prominente personer som av ulike grunner kan være ekstra utsatt for trusler.

Seminaret arrangeres på Scandic hotell i Asker, 4. og 5. november 2009. Det blir banket­tmiddag under seminaret. Denne blir på torsdag 4. november. Tirsdag 3. vil Ronin for øvrig arrangere reserti­fiserings­seminar for ledsagere.

For mer informasjon og påmelding, se www.ronin.no. Kursledere er Eric Hol og Kenneth Nielsen

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS