Ragnar Kvennodd 2 FotoSafetel

Safetel med brannkontrakt

Safetel AS inngår viktig kontrakt med kommunene i Norge. Telenor legger ned sin ISDNpak-tjeneste 31/12-2009, og varsling av brann fra de fleste 110-sentralene i Norge til den enkelte brannstasjon må derfor legges om.

Publisert

- Dette er nok en bekreftelse på at Safetels alarmoverføringstjenester kan benyttes i samfunnskritiske anvendelser, sier Bjørn Rosenberg, som er ansvarlig prosjektleder hos Safetel.

- Det at både DSB og 110-Forum går inn for løsningen er ikke bare fordi vi har en godt gjennomarbeidet teknisk løsning, men like mye på grunn av den trygge og problemfrie driften vi har kunnet vise til for de mange tusen kundene som benytter alarmoverføring fra Safetel til 110-sentralene over hele landet.

Les også: Oslo kommune velger brannalarmoverføring fra Safetel

Kort tid før nedleggelse

"

Ragnar Kvennodd, fra Oslo Brann og Redning og leder av 110-Forum.

- Vi er veldig fornøyd med at Safetel er i stand til å komme med en akseptabel løsning på så kort tid, sier Ragnar Kvennodd, fra Oslo Brann og Redning og leder av 110-Forum.

- Da det tidligere i år ble kjent at ISDNpak skulle legges ned ved årsskiftet ble det nødvendig å finne et alternativ raskt, samtidig som vi har svært høye krav til kvalitet og tilgjengelighet.

- Safetel kom med en løsning basert på sin eksisterende og velfungerende teknologi, og til en pris som passer norsk kommuneøkonomi. Dette står det respekt av, sier Kvennodd.

Les også: Safetel første firma som får godkjenning i Sverige (2008)

Omfattende leveranse

"

Harald Rønning i Safetel.

Harald Rønning, Safetels administrerende direktør, opplyser at selskapet skal levere ny infrastruktur til 340 brannstasjoner. Den skal bygges slik at kommunikasjonen ikke skal stoppe.

Løsningen er godkjent av DSB (Direktoratet for Sikkerhet og Beredskap)

For mer informasjon, kontakt Safetel på 911 33 700 og spør etter Thea Gjesdal Klepp, Harald Rønning eller Andreas Andersen.

Se også nyhetsmelding hos Safetel

"
Powered by Labrador CMS