Boligalarm-G4S

Salgsboom for boligalarm

Sikkerhetsselskapet G4S opplevde i år en rekordsommer i salg av boligalarmer. De to første sommermånedene økte salget med 61 prosent.

Publisert

Boligalarm fra G4S.

Selv om fellesferien ikke kunne by på de største hetebølgene, har det gått hett for seg i alarmmarkedet. G4S har opplevd enorm pågang i salg av boligalarmer i sommer. - Salg av boligalarm i juni og juli har vært utrolig bra. Samlet har salget for de to sommermånedene økt med 61 prosent i forhold til sommeren 2008, forteller Trond Myrvang, direktør B2C i G4S, som legger til at trenden fortsetter i august.

Nordmenn mer bevisste

G4S er i dag Norges eneste landsdekkende boligalarmleverandør som har samarbeidsavtale med brannvesenet. Myrvang mener det økte salget kan settes i sammenheng med at økt vinningskriminalitet og færre oppklarte saker har gjort nordmenn mer bevisst på egen sikkerhet. - Politidirektoratet la nylig fram en rapport som viste at grove tyverier fra villa har steget med 23,3 prosent fra i fjor til i år. Grove tyveri fra leilighet økte samtidig med 7,1 prosent. Når vi i tillegg vet at bare 15 prosent av alle tyverier oppklares på landsbasis, er det naturlig at folk vil sikre seg og verdiene sine, sier Myrvang.

Vinningsforbrytelser utgjør hele 61 prosent av anmeldte forhold første halvår i 2009.

Ifølge tall fra Finansnæringens Hovedorganisasjon og NHO Service har private hjem uten innbruddsalarm 4,5 ganger høyere risiko for innbrudd enn boliger med alarm.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS