Minnepinne-2

Samler it-sikring i ny nettportal

Informasjonssikringsselskapet Bedriftssystemer har åpnet en ny nettportal for it-sikring for bedrifter og privatpersoner.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Informasjonssikringsselskapet Bedriftssystemer har åpnet en ny nettportal for it-sikring for bedrifter og privatpersoner:

- Informasjonssikring.no er Norges første samlende nettportal med kvalitetsprodukter for sikring av sensitiv informasjon, ifølge adm. direktør Jan Erik Njå i Bedriftssystemer.

- Til tross for mange advarsler slurver både privatpersoner og bedrifter fortsatt når det gjelder it-sikring. Minnepinner ligger og slenger og pc-er glemmes igjen på de merkeligste steder. Folk skjønner ikke hvor viktig det er å sikre minnepinner og ta kontroll over pc-ens usb-porter, sier Njå.

Sikrer alle typer data

Den nye nettsiden inneholder produkter relatert til sikring av data både på sentrale servere, arbeidsstasjoner og mobile enheter. Det være seg krypterte minnepinner og disker, ulike typer krypteringssoftware, portkontroller og brannmurløsninger, samt robuste pc-er og pda-er.

Oppdateres jevnlig

Siden oppdateres løpende med ny informasjon om markedets nyeste sikkerhetsprodukter.

- Vi har lang erfaring i markedet for it-sikring, og vi har dybdekunnskap i samtlige produkter som legges ut på nettsiden. Til tross for at markedet i informasjonssikring er i sterk vekst, finnes det et relativt begrenset antall produkter mot sluttbrukermarkedet som er av god nok kvalitet, mener produktsjef Roger Valderhaug i Bedriftssystemer. Valderhaug har utviklet siden i samarbeid med Sandefjordbaserte MultiCase.

Samleportal

Bedriftssystemer har siden etableringen i 1990 spesialisert seg på sikring av sensitiv informasjon. Selskapet leverer i dag informasjonssikringsløsninger både til forsvarsindustrien, olje- og offshorebransjen, helseindustrien og bygg- og anleggsbransjen. Nye vekstområder er advokat- og finansbransjen.

- Vi oppdaget et hull i markedet. Mange aktører tilbyr egne mindre nettbutikker, men ingen har skapt en samleside for ulike produkter som har til felles å sikre sensitiv informasjon for sluttbrukere. Vi savnet en samleportal med produkter for informasjonssikring rettet mot alle som tilhører denne store kundegruppen, sier Valderhaug

Valderhaug har allerede registrert høy aktivitet på den norske nettsiden. Nå er han i gang med å utvikle en lignende nettportal - en distributørnettbutikk - skreddersydd til det svenske markedet.

For mer informasjon, besøk nettsiden www.bedriftssystemer.no.

"
Powered by Labrador CMS