Eliaden 2008 oversikt

Sikkerhet på Eliaden

De fleste store sikkerhetsleverandørene har meldt seg på og kommer til å være representert på Sikkerhetstorget under Eliaden 2010.

Publisert

Glimt fra Eliaden2008. (Foto: Trond Erik Hillestad)

31. mai – 3. juni neste år arrangeres Eliaden 2010 på Norges Varemesse i Lillestrøm. En nyskapning under Eliaden er Sikkerhetstorget, et initiativ fra Norsk Sikkerhetsforening. Sentralt på dette torget blir en informasjonsstand der Norsk Sikkerhetsforening (Nosif), Noralarm og Aktuell Sikkerhet skal være representert.

Fagseminarer og messe

– Nosif skal arrangere spennende fagseminarer og foredrag under messen. Utstillerne vil by på mye spennende sikkerhetsteknikk og elektronikk. Programmet vil bli publisert i mars 2010, opplyser Randmod Omarhaug, ansvarlig for fagseminarene i Nosif. Fremtidens sikkerhetsmesse.

Randmod Omarhaug, Nosif.

– Vi håper at denne satsingen kan bli den norske sikkerhetsmessen i fremtiden, legger Omarhaug til. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Responsen kan tyde på at mange leverandører i bransjen og andre med ansvar for sikkerhet vil møte opp og gjøre dette vellykket. Flere av leverandørene som har bestilt stand, har gitt uttrykk for at de har tro på denne løsningen. De har savnet et sikkerhetsmiljø på tidligere Eliade-messer. Ved å avlegge Sikkerhetstorget en visitt, vil de besøkende oppleve nye og forbedrede løsninger innenfor ITV, adgangskontroll, alarmer og mye annet sikkerhetsteknisk utstyr, lover Omarhaug.

Eliaden er besøkt av mer enn 20 000 hvert år og er en stor arena både for utstillere og besøkende.

Aktuell Sikkerhet vil holde sine lesere løpende oppdatert om sikkerhetsutstillerne som blir representert under Eliaden 2010.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrevsom blir sendt ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS