Pearl of Scandinavia

Sikkerhetskonferansen 2009

Norsk Sikkerhetsforening (NSF) inviterer til sikkerhetskonferanse med minimesse 22. - 24. april.

Publisert

- Sikkerhetskonferansen foregår i år om bord på DFDS Pearl of Scandinavia til København 22. - 24. april, opplyser visepresident Randmod Omarhaug i NSF.

Privat rettshåndheving i det offentlige rom

- Temaene skulle være aktuelle, ikke minst sett i lys av at den nye loven om vaktvirksomhet er på trappene, sier Omarhaug. Som hovedtema har vi valgt å belyse privat rettshåndheving i og ved offentlig åpne områder: Hvordan skal private og offentlige verdier beskyttes og sikres når politiet ikke strekker til? Dette er utfordringer for blant andre sikkerhetsmyndigheter, politi, sikkerhetsavdelinger, leverandører av sikkerhetstjenester og teknisk sikring, bedriftseiere, forretningseiere og flere.

Kriminalitetsbildet

- Det andre temaet er: Hvordan utvikler kriminalitetsbildet seg, og hvordan beskytter vi oss mot dette? Dette temaet henger selvsagt sammen med hovedtemaet.

Sentrale sikkerhetsaktører

- Vi håper å få justisministeren på banen, sammen med andre sentrale justispolitikere. Kripos og Politidirektoratet er også representert, i tillegg til engasjerte aktører fra vaktbransjen, advokatstanden og handelsstanden.

Minimesse

- Sikkerhetskonferansen 2009 vil også inneholde en minimesse med siste nytt fra sikkerhetsbransjen.

Påmelding til Sikkerhetskonferansen 2009 skjer via e-post til randmod@nosif.no innen 28. februar. For mer informasjon, gå inn på nettstedet: http://www.nosif.no

"
Powered by Labrador CMS