Sony akkreditering DSC03412

Sony akkrediterer sikkerhetspartnere

Sony Pro­fes­sio­nal Nor­dic styr­ker sin sat­sing på sik­ker­het med et nytt nor­disk ak­kre­di­te­rings­pro­gram for sine part­ne­re. I ap­ril har over 60 part­ne­re vært sam­let til fel­les opp­læ­ring i sik­ker­hets­løs­nin­ge­ne.

Publisert

De sis­te åre­ne har Sony sat­set be­ty­de­lig på sik­ker­het, med en bred por­te­føl­je av nett­verks­ba­ser­te pro­duk­ter for vi­deo­over­vå­king og sikker­hets­applikasjoner. Nå tar sel­ska­pet et nytt skritt og etab­lerer et om­fat­ten­de nor­disk ak­kre­di­te­rings­pro­gram for for­hand­le­re og dis­tri­bu­tø­rer av Sonys løs­nin­ger.

Sony Professional Nordic og distributør Detec arrangerte vellykket sikkerhetstrening i Oslo.

- Sik­ker­het er et fokus­om­rå­de for Sony Pro­fes­sio­nal Nor­dic, i sam­svar med at etter­spør­sel og krav fra mar­ke­det øker. Vi job­ber tett med ut­valg­te part­ne­re i det nor­dis­ke mar­ke­det og øns­ker nå å styr­ke det­te for­hand­ler­led­det gjen­nom en sy­ste­ma­tisk sat­sing på ak­kre­di­te­ring. Sik­ker­het er et om­rå­de der sta­dig mer avan­sert tek­no­lo­gi in­tro­du­se­res, noe som stil­ler økte krav til kunn­skap og kom­pe­tan­se i for­hand­ler­led­det, sier Björn Admeus, nor­disk an­svar­lig for video­sikkerhet i Sony Pro­fes­sio­nal Nor­dic.

Opp­læ­ring og sup­port

I pro­gram­met lig­ger sen­tra­le sat­sings­om­rå­der som fel­les for­ret­nings­plan­leg­ging, marketingaktiviteter, opp­læ­ring, sup­port og av­ta­le­verk.

- Vi me­ner det­te er en vinn-vinn-si­tua­sjon i for­hol­det til våre part­ne­re. Økt kom­pe­tan­se gir slutt­bru­ke­ren de bes­te løs­nin­ge­ne og for­hand­ler­ne kan opp­nå lønn­som vekst. I til­legg ser vi det nor­dis­ke mar­ke­det un­der ett, som vil åpne nye dø­rer for de ret­te part­ner­ne i det­te mar­ke­det, sier Svein Haa­kon Ha­gen, Key Account Man­ager i Sony Pro­fes­sio­nal Nor­dic.

Stor opp­slut­ning

I ap­ril har 60 part­ne­re vært sam­let til opp­læ­ring i pro­duk­ter og løs­nin­ger i regi av Sony, i sam­ar­beid med dis­tri­bu­tø­re­ne Detec AS i Nor­ge og Nor­dic LAN & WAN i Fin­land. Ar­ran­ge­men­tet har vært en stor suk­sess, og til­ba­ke­mel­din­ger fra part­ne­re og kun­der har vært god. Nå plan­leg­ger Bjørn Admeus og hans nor­dis­ke team til­sva­ren­de ar­ran­ge­men­ter i Sve­ri­ge og Dan­mark.

Sony er me­get godt for­nøyd med opp­slut­nin­gen om bran­sje­tref­fet. For­nøyd er også part­ne­ren Detec:

- Som Sony Spe­cia­list Dis­tri­bu­tør er en av for­de­le­ne at vi sam­men med Sony kan lage gode og prak­tis­ke ar­ran­ge­men­ter som kun­de­ne våre kan dra nyt­te av. Det er vik­tig å kun­ne sam­le bran­sjen og til­by fag­lig på­fyll og prak­tisk tre­ning i løs­nin­gene, sier Stig Nor­man Olsen, salg- og mar­keds­kon­su­lent i Detec AS.

Powered by Labrador CMS