G4S-logo

StatoilHydro med storkontrakt til G4S

G4S er tildelt vakt- og resepsjonstjenestene ved StatoilHydro sine kontorbygg og landanlegg i Norge.

Publisert

Kontrakten er den største vaktkontrakten i olje og gass, og den tredje største i Norge. Kontraktstart er 1. mai, og avtalen gjelder i tre år med mulighet for ytterligere tre års forlengelse.

Stolte og ydmyke

- Vi er naturligvis svært glade og stolte, men også ydmyke for den tilliten StatoilHydro har vist oss ved tildelingen av denne prestisjefylte kontrakten, sier Vidar Berg, Country Manager i G4S i Norge. Berg trekker også fram StatoilHydro som en foregangsbedrift når det gjelder å vektlegge sikkerhet og skolering av vektere.

Jobber for fagbrev

- Sammen med blant andre G4S har StatoilHydro kjempet for å innføre et fagbrev for vektere i Norge. Vi mener det er en nødvendighet for å gjøre våre vektere enda bedre rustet til de oppgaver som venter, og de krav som våre oppdragsgivere pålegger oss. Derfor gleder vi oss ekstra til å starte samarbeide med StatoilHydro, sier Berg.

Ønsker å beholde vektere

Vakt og resepsjonstjenestene til StatoilHydro bemannes i dag av mer enn 200 vektere. G4S og Securitas er i dialog vedrørende de ansatte som i dag utfører tjenestene. StatoilHydro og G4S vil også holde informasjonsmøter for dem som blir berørt av kontraktsendringen. De vil også motta et informasjonsskriv, heter det i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS