Tom-Krogsrud-4

TAC blir Schneider Electric

1. oktober 2009 vil TAC skifte navn og logo til Schneider Electric.

Publisert

Tom Krogsrud er adm. direktør i TAC Norge. (Foto: Jan Tveita)

TAC vil bli en hjørnestein i Schneider Electrics satsning på energistyring og sikkerhet i bygg. TACs overgang til Schneider Electric er en del av en global endring på konsernnivå.

Integreringen av TAC i Schneider Electric vil gi kundene bedre tilgjengelighet til et bredere spekter av løsninger, heter det i en pressemelding. Disse løsningene dekker 72 prosent av verdens energibehov innenfor energi, infrastruktur, industri, bygg og bolig.

Om TAC og Schneider Electric

TAC har over 120 års erfaring innenfor VVS, energi og sikkerhet, 8000 medarbeidere verden over og partnere i 80 land. Schneider Electric er global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land. Schneider Electric er en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innenfor energi og infrastruktur, industri- og byggautomatisering, datasentre/nettverk samt bygg og boliger. Schneider Electric fokuserer på å gjøre energi sikker, pålitelig og mer effektiv. Med 114 000 ansatte i hele verden har konsernet en global omsetning på rundt 18,3 milliarder euro i 2008.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS