Infratek Vakt Service

Vakt Service kjøper Infrateks vaktvirksomhet

Infratek ren­dyr­ker sin kjer­ne­kom­pe­tan­se på in­fra­struk­tur og tek­nis­ke sik­ker­hets­løs­nin­ger. Nå sel­ges vakt­virk­som­he­ten og en SMB-alarm­por­te­føl­je til Vakt Service.

Publisert

Infratek ASA ble i 2007 skilt fra Hafs­lund ASA. Tid­li­ge­re i år kjøp­te sel­ska­pet For­tums en­tre­pre­nør­virk­som­het i Norge, Sve­ri­ge og Fin­land. Målet er å bli en le­den­de aktør i Nor­den i byg­ging, drif­ting og sik­ring av in­fra­struk­tur, pri­mært for energi- og tele­sek­to­ren.

Bjørn Frogner, Infratek

- Salg av vakt­virk­som­he­ten bi­drar til å ren­dyr­ke virk­som­heten rundt det som er vår kjer­ne­kom­pe­tan­se; byg­ging, drif­ting og sik­ring av kri­tisk infra­struk­tur. Infratek har en klar stra­te­gi om å in­ne­ha en le­den­de po­si­sjon i de mar­ke­de­ne vi ope­re­rer i. Sal­get av vår vakt­virk­som­het og SMB-alarm­porte­følje til Vakt Ser­vi­ce er der­for en god in­du­stri­ell løs­ning for beg­ge par­ter, sier kon­sern­sjef i Infratek ASA, Bjørn Frog­ner.

Vakt­virk­som­he­ten og en alarm­por­te­føl­je be­stå­en­de ho­ved­sa­ke­lig av små- og mel­lom­sto­re be­drif­ter kjø­pes av Vakt Ser­vi­ce til en pris av NOK 83 mil­li­oner. Rundt 500 an­sat­te job­ber i dag i Infrateks vakt­virk­som­het, og med han­de­len styr­ker Vakt Ser­vi­ce sin mar­keds­po­si­sjon in­nen ma­nu­el­le vek­ter­tje­nes­ter be­ty­de­lig.

Heine Wang, Vakt Service

- Vi er gla­de for å få mu­lig­he­ten til å styr­ke vår egen or­ga­ni­sa­sjon og virk­som­het med Infrateks vakt­virk­som­het og alarm­porte­følje.

- Sam­men har par­te­ne iden­ti­fi­sert fle­re mu­lig­he­ter for op­ti­ma­li­se­ring til det bes­te for våre kun­der og vår or­ga­ni­sa­sjon. Det lig­ger yt­ter­li­ge­re ge­vins­ter gjen­nom et sam­ar­beid mel­lom Vakt Ser­vi­ce og Infratek hvor beg­ge par­ter kan bi­dra til å styr­ke sine pro­dukt­til­bud og være kon­kur­ran­se­dyk­ti­ge i en kon­kur­ranse­ut­satt in­du­stri, sier kon­sern­sjef i Vakt Service AS, Heine Wang.

Les mer hos Vakt Service og Infratek (direkte­linker)

"
Powered by Labrador CMS